LolikZabijaka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 siema mak WIELKI PROBLEM bo wczoraj kupiłem se Vice City oryginalne z serii "Kolekcja Klasyki" i gdy se gram pare minut to komputer się sam resetuje wkur... mnie to !!!!! Proszę pomóżcie bo nie po to kupywałem grę żeby tera leżała na pólce nie używana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A jakiego masz kompa? Bo czasem jak któryś podzespół nie wyrabia to komp się restartuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Więc Tak : Procesor Pentium III 863 mhz Karta Graficzna Radeon 7500 series 64 mb Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 Ram 512 bm DirectX 9.0 i chyba wszystko co ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 hmm RAMy i grafika ok, procek jest ciut za słaby i wydaje mi się że to o niego chodzi. Ale też może nie koniecznie o to chodzić ale innego błędu nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 a service pack ?? bo słyszałem że service pack może by nie kompatybilny z Vice City to prawda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nie, Service Packa nie mam w ogóle :D :D i mi GTA VC działa wiesz co przeinstaluj je! Aha mi się też komp resetował to tak: wymieniłem zasilacz nadal sie resetuje.... ale myślę że to może być myszka! tak więc kupiłem nową myszkę i działa wszystko Cacy ! problemem był kabel od myszki w którym po dłuższym ruszaniu robiło się " Zwarcie " a mój komputer ma tak że jak się zrobi zwarcie to się automatycznie wyłącza! więc radzę wymienić myszkę. Pierwsza moja najdłuższa wypowiedź :) Pozdrawiam, ΜΦΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie to nie myszka bo przy Mafii nie ma tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Gra grze nierówna :P Kiedyś kumpel też miał taki problem i jednak okazało się że miał coś za słabe w kompie (chyba to był właśnie procesor) no i grając komp mu się restartował, poprostu za duże obciążenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Założyłem niedawno taki topic. Też przy niektórych grach mi się wyłączało. Wymieniłem zasilacz - działało wszystko przez parę dni. Baterie do BIOSu wymieniłem - j.w. Teraz wiem, że to wina płyty głównej, w której coś szwankuje. U mnie w szkole razem ze mną są 4 osoby, którym płyta główna sie roztentegowała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 ale wiecie co ?? odkryłem coś dziwnego komp resetuję mi się za każdym razem gdy wchodzę do klubu "Pole Position" a pozatym w Windowsie Pokazuje Się komunikat że wystąpił błąd w microsoft Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 ten błąd dotyczy błędu aplikacji, a pograj sobie dłuższy czas nie wchodząc do Pole Position, to wtedy będzie wiadomo czy to błąd gry, czy komputera. Jeżeli gry, to kontaktuj się z cenegą i powiedz im o problemie :P btw to najlepiej daj komuś tą gierkę i sprawdź jak u kogoś chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ta ale jak gram mniej więcej 1 h to komp wali resa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Czyli jak już napisałem, sprawdź grę u kogoś czy działa normalnie, ale wątpię żeby to coś dało, dlatego coś masz z którymś podzespołem w kompie (ew. coś masz za słabe) I tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 procesor zapewne i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 WTF??? Procek jest OK. W kompie masz takie dwie "bateryjki"(kondensatory?). Jak się przegrzeją(do ok 200 stopni celcjusza) i pulchną. To komp sie resetuję.(Ja tak miałem przy instalacjach niektórych gier). Jak "bateryjki" pulchne to znaczy że trzeba pomyśleć o wymianie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Bullshit! Tak samo miałem z san andreas. Zrobiłem aktualkę sterowników do karty(geforce 6100) i działa, nawet więcej detali dostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 próbowałem zaktualizować swojego Radeona ale nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi