Skocz do zawartości

GTA Vice City problem

LolikZabijaka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, Service Packa nie mam w ogóle :D :D i mi GTA VC działa wiesz co przeinstaluj je! Aha mi się też komp resetował to tak: wymieniłem zasilacz nadal sie resetuje.... ale myślę że to może być myszka! tak więc kupiłem nową myszkę i działa wszystko Cacy ! problemem był kabel od myszki w którym po dłuższym ruszaniu robiło się " Zwarcie " a mój komputer ma tak że jak się zrobi zwarcie to się automatycznie wyłącza! więc radzę wymienić myszkę.

Pierwsza moja najdłuższa wypowiedź :)

Pozdrawiam,

ΜΦΞ

Założyłem niedawno taki topic. Też przy niektórych grach mi się wyłączało. Wymieniłem zasilacz - działało wszystko przez parę dni. Baterie do BIOSu wymieniłem - j.w. Teraz wiem, że to wina płyty głównej, w której coś szwankuje. U mnie w szkole razem ze mną są 4 osoby, którym płyta główna sie roztentegowała :D

ten błąd dotyczy błędu aplikacji, a pograj sobie dłuższy czas nie wchodząc do Pole Position, to wtedy będzie wiadomo czy to błąd gry, czy komputera.

Jeżeli gry, to kontaktuj się z cenegą i powiedz im o problemie :P

btw to najlepiej daj komuś tą gierkę i sprawdź jak u kogoś chodzi ;)

WTF??? Procek jest OK. W kompie masz takie dwie "bateryjki"(kondensatory?). Jak się przegrzeją(do ok 200 stopni celcjusza) i pulchną. To komp sie resetuję.(Ja tak miałem przy instalacjach niektórych gier). Jak "bateryjki" pulchne to znaczy że trzeba pomyśleć o wymianie...