M1513Q Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam,chcialbym sie zaczac uczyc delphi i chcialbym taki program do tego jezyka cos w podobie gm jaki jest najlepszy? Delphi 7 personal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Program do Delphi ? Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja polecam Turbo Delphi bądź Turbo Delphi.NET. Ściągniesz stąd - http://turboexplorer.com. Delphi 7 to staroć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A teraz w imieniu kolegi: Jaki program do C++? (on nie ma neta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Microsoft Visual C++ Express (czy tam Visual Studio Express) lub Code::Blocks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja osobiście przeszedłem z Dev-Cpp na Code::Blocks. Uznałem, że delphi to przeżytek ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja osobiście przeszedłem z Dev-Cpp na Code::Blocks. Uznałem, że delphi to przeżytek ;[[[ A co ma Dev-Cpp do Delphi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Raczej chodziło mi o to że marmot polecał Code::Blocks do C++. Mój post miał na myśli oświadczyć, że lepszym środowiskiem jest właśnie CB, no ale nie wyszło mi :P Nie denerwuj się Gnysiu :P Sam programuje w delphi jakieś 4/5 lat i wiem dość o nim by stwierdzić, że nie ma dla niego przyszłości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi