I am Lord Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Przykład pokazuje jak zrobić: Łączone sprity w niemalże wszystkich położeniach na siatce 32x128. (nawet w innej siatce działa poprawnie ale sprity trzeba zmniejszyć) Można takie sprity stawiać ręcznie lub z korzystać z automatycznego stawiaka ( ostatni room przysisk enter ) Robiłem to z myślą o grach platformowych ale teraz widze że także do top down się nada. ==> :alien: <== (52 Kb .gm6) Screen: ostatni room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Fajne ale 3/5 ponieważ mi się nie przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 dobre, szczególnie do platformówek ;) Mi się nie przyda ale pewnie znajdą się tacy co skorzystają z przykładu 3\5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Bardzo fajne, dobra robota. :thumbsup: dam ci 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Fajne :). Naprawdę musiałeś się dużo nakodzić. Dlatego dostaniesz 5/5 za dobrze wykonaną robotę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Tak serio to kodziłem to z jakieś 25 minut ale rysowałem sprity 1h półtora godziny roboty i włala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi