Kaara Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Hello mam pytanie jak można zrobić (i czy można zrobić) efekt zaślepienia światłem, coś jak w CS'ie(counter strike) po flashbang'u. Da rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Narysować na najniższym depth biały prostokąt na cały ekran z jakimś alpha i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Dzieki Tymon ale ja głupia jestem ;/ (brunetki czasami też nie myślą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Tymon poraża wiedzą, może dzięki styczności z nim zmądrzejesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Jak był mały to go piorun strzelił, to co się dziwić że ma jasność umysłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nom staram sie ;] Ale nie bardzo Filozofia tymona do mnie przemawia bo w draw_rectangle_color nie ma alpha i nieiwem jak robić rozjaśnianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 https://gmclan.org/up152_11_blysk.html Wciśnij spacje. A mieszanie samego siebie z błotem jeszcze nikomu nic nie dało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 draw_set_alpha wcięło? @UP: Faster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 @tymon Troche samokrytyki jeszcze nikomu az tak bardzo nie zaszkodziło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No, ale już popadanie w skrajności zawsze szkodzi. :) W sumie widać to po mnie. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ok dzieki zrozumiałam i zrobiłam dzieki za przykład Tymon, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi