wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Otóż mogę zrobić wam napisy za free, mogą to być loga przedstawiające waszą grę lub cokolwiek innego. Nie wymagam credits. Podobny temat stworzył ostatnio niejaki Luksor :P Ja chcę się podszkolić i tyle. A więc szablon: [color=red][b]Tekst: [/b]Treść Napisu; [b]Kolor: [/b]Kolor Tekstu; [b]Rozmiar: [/b]Rozmiar(w pixelach); [b]Tło: [/b]Link do obrazka lub hasło (poszukam); [/color] Zaczynamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Zobaczymy co potrafisz... Tekst: A Kolor: biały albo czerwony Rozmiar: 32X32 Tło: jakiś średniowieczny budynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Już nie można czegoś oryginalniejszego wymyśleić, już 3 osoba zakłada ten sam temat. No cóż niech będzie, żeby nie było offtopic, to poproszę: Tekst: Demonium Kolor: Szaro-biały, najlepiej jakaś średniowieczna czcionka. Rozmiar: 400(wysokość)x700(szerokość) Tło: Jakiś mroczny tunel, czy jaskinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 32x32 rozmiar ??? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Już wczytałem takie: Pomniejszysz sobie, czy zrobic jeszcze nowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Już wczytałem takie: Pomniejszysz sobie, czy zrobic jeszcze nowe? Lol, sam mu się pytałeś czy chce 32x32, a robisz mu większe. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ale zapytałem się jak już wczytywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ale zapytałem się jak już wczytywałem. A dlaczego jest dwu kolorowy przecież napisał że chce biały albo czerwony? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No coś Ci pierwszy napis nie wyszedł, w tym ciężko Ci będzie konkurować z Luksorem, no, ale jest jeszcze jedna praca dla mnie do wykonania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dla AoM: :D Wracam za 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No nawet fajne :) Chyba wykorzystam jako logo do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ok, jestem. Pisać ludzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Tekst: Styczeń (na górze, po lewej) Kolor: Aby pasowało do tła ;] Rozmiar: 1168x826 (gdzie obrazki z tła mogą być wypikselowane) Tło: Zorza polarna. Bez tych: http://republika.pl/blog_oo_3481906/4072161/tr/015.jpg http://www.odyssei.com/images/10a.jpg http://www.krzysztofrozmus.net/szwajcaria/...arna-Alaska.jpg Najlepiej jeszcze do tego wcisnąć kalendarz na Styczeń 2008 :P Zrobiłbym sobie sam (ba, nawet zrobiłem), ale muszę na poniedziałek zrobić wszystkie miesiące i bym chyba nie zdążył. :P Tylko bez dziadostwa, proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Webzir: zaraz bedzie :D Tadam: Jak chcesz to dodam dni tygodnia, itd... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dni tygodnia nie dodawaj, sam to zrobię. Zastrzeżenia: -Nieładny efekt zorzy z filtrem. Bez filtru, please! -Złe wymiary -Lepiej gdyby były ze dwa obrazki -Wolałbym napis 1-2 kolorowy Do poprawy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ok zaraz postaram się poprawić :D Hehe avatar dla Yody A teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Już wczytałem takie: Pomniejszysz sobie, czy zrobić jeszcze nowe? te A bez tej ramki a może lepiej w tło dać mur i te A ma być chude maksymalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Tekst: Pro Platform Kolor: Żeby pasowało do tła Rozmiar: 340x340 Tło: A bo ja wiem jakieś kolorki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 a ogólnie to jaki styl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi