fps-creator-master Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Widziałem że ludzie pytają się o ten program. Więc ja słurze pomocą (gg:1831797) I przepraszam że pisze na tym forum ale ludzie są zagubieni z powodu tego ze nie ma polskiego forum o tym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Bo cóż można powiedzieć o zabawce z pogranicza 3DGM i edytora żywcem zerżniętego z Neverwinter Nights. Zasadniczo nie ma tam czego obsługiwać - stawiasz klocki i wrzucasz bronie i przeciwników. Za to żeby coś swojego dodać trzeba tak się namęczyć, że lepiej zrobić to na normalnym silniku. No i w sumie nie widziałem nigdzie ostatnio żeby się o to ktoś pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Bo nikt nie wie o co w tym chodzi ;d Ja sobie kiedyś ściągnąłem (nielegalnie) FPS Creator, to nic nie zrobiłem i nawet Windowsa przeinstalowałem, a nic w nim zrobić nie umiałem ;/ A jak mocno jest wersja Demo okrojona? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja sobie kiedyś ściągnąłem (nielegalnie) FPS Creator, to nic nie zrobiłem i nawet Windowsa przeinstalowałem, a nic w nim zrobić nie umiałem ;/ Gratuluje przyznania się i braku umiejętności obsługowania takiego badziewnego programu, w którym ustawia się tylko elementy na planszy. Uważam że temat do usunięcia, dla takich informacji nie powinno zakładać się tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fps-creator-master Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja to nie rozumiem takich ludzi co potrafią tylko krytykować. Zamiast pomuc to taka cipka tylko zniechęca, weście się ogarnijcie. Fps creator jest dobrym programem tylko trzeba umieć się nim posługiwać, a nie powtarzać opini innych lub sugerować się na "20 minutowym" zaznajomieniem się z programem. Krytykujecie a Game marker wcale nie jest lepszy od fpsc, róbcie sobie te kretyniskie dwuwymjarówki czy tam psełdo 3D, a ja tym czasem zainwestuje w PC i zrobie gre na FPSCx10 (chyba rozumiecie >>X10<<). Możecie zamknąci mój temat bo to nie ma sensu czytać krytyki która kompletnie sie nie zna na programie a gada. Z powarzniem FPS-CREATOR-MASTER :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Krytykujecie a Game marker wcale nie jest lepszy od fpsc, róbcie sobie te kretyniskie dwuwymjarówki czy tam psełdo 3D, a ja tym czasem zainwestuje w PC i zrobie gre na FPSCx10 (chyba rozumiecie >>X10<<). I w Twoją grę będzie mogło grać jakieś 10% graczy z całego świata, z czego zainteresowanych nią może będzie 0,01% jak nie mniej ;p ? Zresztą, w grach liczy się grywalność, nie grafika. Jeżeli ktoś zrobi dwuwymiarową grywalną grę, to nie można go karcić z powodu grafiki, bo równie dobrze, gra może mieć super odlotową grafikę i być kompletnie niegrywalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pomuc weście opini kretyniskie dwuwymjarówki zrobie gre zamknąci powarzniem Krytykujecie a Game marker wcale nie jest lepszy od fpsc, róbcie sobie te kretyniskie dwuwymjarówki czy tam psełdo 3D, a ja tym czasem zainwestuje w PC i zrobie gre na FPSCx10 (chyba rozumiecie >>X10<<). Ja tym czasem w czystym Direct i Cpp już sprzedałbym swoją grę... E: Przydałoby się podforum o "podejrzane o lamerstwo" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Skoro się tu mały flame robi, to powiem jeszcze że przy grafikach poziomu quake 3 chodzi równie wspaniale jak Crysis na dwuletnim kompie. Czyli tak z 10 fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fps-creator-master Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sprzedasz??????? :boxed: napewno :thumbsup: Saper też kiedyć był grywalny i fajny :sp_ike: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Jak ja ściągnąłem ten progs to gównianą grę z jednym wrogiem nie mogłem grać ( ok. 5fps... ) Ps. Nic dziwnego że się nazywa FPS Creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fps-creator-master Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja tym programem już się bawie z pół roku , mam wszystkie dodatki oficjalne i nie oficjalne i chula wszystko ja trzaaa... Jak ty masz problemy z tym programem to się zamknij i nie pisz jak się nie podoba. Proste i logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 To jest forum o GM, proste i logiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fps-creator-master Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 zatkało :D żecze miłej dwuwymiarowej grywalnej pracy.... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Chłopie ( dziecko? ), ja nie piszę już w GMie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A po za tym Psyhix ładnie jedzie w 3d w gm-ie.. ot co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Fps creator jest dobrym programem tylko trzeba umieć się nim posługiwać, a nie powtarzać opini innych lub sugerować się na "20 minutowym" zaznajomieniem się z programem. Używałem fps creatora owiele dłużej niż 20 min. i nie ma dużych mozliwości, buduje się w nim tylko mapy z gotowych elementów, a reszte "robienia gry" polega tylko na zmienianiu zmiennych itp. Jeśli się z tym nie zgadasz, to udowodnij że tak nie jest. Po za tym widać jak bardo znasz się na grach , skoro patrzysz tylko czy jest 2d czy 3d. Na dodatek oceniasz inne programy nie znając ich, lub przeglądając 20 minut, dowodem jest to iż nie zdajesz sobie sprawy z tego ze w gm też można zroibć gre 3d, jeśli nawet ma duże wymagania, to nie laduje się kilkanaście minut, jk wszystkie gry w fps creatorze. Przepraszam za offtop, i mam nadzieje że twórca tematu zrozumie co robi źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 żecze miłej dwuwymiarowej grywalnej pracy.... thumbsup.gif A co ma do rzeczy czy jest 2wymiarowa czy 3? Ja osobiście nie lubię gier 3D. W grze liczy się grywalność. A czy jest 2 czy 3 czy 4 wymiarowa to już zależy co kto lubi. To tak kończąc temat, zresztą micanser najlepiej wszystko podsumował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi