Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ponieważ roboty jest mało a wokół wszechobecna nuda, postanowiłem robić grafikę Top- down. Chętni zgłaszać się, a tu próbka, jak to się popularnie mówi, możliwości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ok to ja pierwszy, chcę: tułów jakiegoś mrocznego rycerza w mrocznej zbroi - rozmiar od 30-100x30-100 (jak Ci pasuje, oczywiście w pikselach) głowę tego samego rycerza - rozmiar od 20-30x20-30(tak samo jak Ci pasuje i też w pikselach :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Poprosze jakiś mur, skrzynie i przeszkody, beczki, ogolnie cos conadaje sie na przeszkode w strzelance , moze być jakis poniszczony kawałek muru poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 @AoM: Coś takiego? @Karra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Magazyny albo cos xD (z 2 by się przydały) Jakies ciemne i najlepiej z drzwiami i oknami Samochód (Bus,Cysterna i jakieś osobówki) do cysterny prosiłbym jej 2 odpowiednik tylko, że zniszczony Beczki,kartony,skrzynki(Skrzynki tak samo prosiłbym jeszcze o zniszczone ) Policyjne zasieki oraz jakieś szlabany ^^ Wymiary hmm... skrzynki,kartony i beczki(32x32) samochód(96x96) Bus i cysterna oczywiście wieksze(128x128) Zasieki i szlabany myślę,że (32x32) wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ładnie malujesz ;p więc: widok z góry krzaki (kilka rodzai), drzewa (kilka rodzai), cegły, opony, mury (kilka rodzai), porozwalane jakieś przedmioty (stoły, krzesła itd.), stłuczone szyby, zniszczone samochody, kamienie, skrzynie rozmiar gdzieś tak 45x45 będzie ok z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Niee :P Chodzi mi bardziej o coś takiego jak w tym przykładzie (patrz na postać bohatera): https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;hl=A'la Ale w takich rozmiarach jak podałem wcześniej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 @Masgen: @Aom: Czyli jak ma być postać podzielona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No na tułów i głowę jak w tym przykładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ale co jest złego w tym co dałem wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wojzax noo ładne :P, ale jeszcze jak możesz to Cysterne(2 kolory) i Bus tak samo 2 kolory ^^... i myślę,że to mi wystarczy jak coś to jeszcze tutaj napisze :D Aha i skrzynke to jeszcze rozwaloną jak możesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No fajne graficzki robisz :P To ja poproszę jakiegoś mutanta o wymiarach 64 x 64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wojzax, ma być sam tułów bez rąk i głowy, sam tułów. A głowa obok nie połączona tylko osobno. :) P.S. no i żeby ten rycerz wyglądał, że jest w zbroi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Czekam na moje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @ Luksor: Nie za bardzo umiem drzewa i krzaki, więc tylko tyle: @ Slax: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Wojzax Super, dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ludzie są brzydcy. Ręce okropne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @ Masgen: Resztę dorobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Hehe a ja mam inne zlecenie :) grafika dyskietki, otwierania plików, informacji (?) < coś takiego te wszystkie 28x24 a i jeszcze ikonki takie jak w przeglądarce < > odświerz stop i domek a te to 38x33 Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ludzie są brzydcy. Jak to brzmi... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @ Maxius: Trochę może do siebie nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @AoM to daj mu kontury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Spoko te grafiki,a zrobil bys dla mnie dom(w sumie to sam dach) wymiary 100*70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 M1513Q, już mu na PW wytłumaczyłem. @Topic: Mógłbyś wykonać dla mnie jeszcze grafikę: orka, goblina i krasnoluda, rozmiary 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Zrobił byś to dla mnie? Dom(sam dach) 200&140 Ork (tułów, głowa osobno, tak jak u AoM'a) W załączniku masz taki mniej/wiecej kontur Drzewo/a 110*110 (mozesz troche wieksze) trawa 32*32 kostka brukowa(sredniowieczny chodnik) 32*32 Świątynie (średniowieczna światynia, moga byc niemi) 290*220 Jak sobie coś przypomnie to dopisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 @ MisieK - GM Dach domu i świątyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A ten dack tomu to dalo by sie zrobic z takim kwadretem w srodku( dack wypukly) jak w sredniowieczu ze skosami, a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A ten dack tomu to dalo by sie zrobic z takim kwadretem w srodku( dack wypukly) jak w sredniowieczu ze skosami, a reszta? Kwadratem w środku? Coś takiego? : Kostka: Trawa mi nie wychodzi, drzew nie robię, został jeszcze ork. Zaraz może będzie. @ edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Super dzieki, a zrobl bys mi jeszcze inne? To co ci napisalem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quindo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autobus,ciężarowka(osobno przyczepa osobno tir),jeep,oraz pare ładnych beczek łatwo palnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi