Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Aktualnie jest przerobiony na non-steam. Więc, to chyba lepiej dla Nas. Serwer stoi 24 na dobę, więc bez przypału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To dobrze, że non-steam, więcej osób będzie mogło grać. A co do poniedziałku, to mi ten dzień totalnie nie odpowiada. Proponuję wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Każdy dzień (poniedziałek - piątek) może być, ale serwer najlepiej aby był wcześniej a nie tak jak ostatnio w hl'u, najlepszy byłby cs 1.6 bo najwięcej osób go ma najwyżej się kogoś z zewnątrz zawoła jakby było za mało ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Cały czas jest mowa o CS 1.6 :P . Proponuję termin - 29. lipca godz. 18:00 - pisać czy pasuje i kto by grał. Tylko proszę, niech nie będzie tak jak z HL2:DM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Proponuję 7:30 rano... A co do gry możemy grać w na Team Speaku, dobra komunikacja etc., kanał mam więc mogę udostępnić na czas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Marmot ja gram bo i tak nic nie mam do roboty przez całe wakacje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Pasuje ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No to mała lista graczy: - Marmot - Rikitiki - Marrac - Zaxxis - Firemark (pisał mi na GG, że będzie grać) Już 5 osób, więc całkiem nieźle. Jeszcze jedna osoba i już będzie fajna gra, jednak oczywiście im więcej tym lepiej :) . Liczę także na pozostałych posiadających CS, jeśli tylko będą chcieć grać -> na Webzira, Kryniaka, AoMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 no dobra, to mogę pograć tym pikselkiem (chociaż i tak tf2 wymiata wśród multi) :) btw. tylko nie ustalać mi daty gry w tf2 wtedy, kiedy mnie nie będzie ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Webzir melduje posłuszeństwo! (czytaj: gram) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tylko jeszcze pytanie. Jakie mapy? cs_, de_, surf_, aim_? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Absolutnie cs_ i de_, ewentualnie as_. Proponowałbym cs_assault, de_dust, de_dust2 i jeszcze mam jedną mapę na myśli, ale nie mogę sobie nazwy przypomnieć. I tak, wszystko od Zaxxisa zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Moglibyśmy też zagrać na aim_ bo i tak mało osób, a taki 3vs3 na mapie aim_ mógłby być. Tylko że Zaxxis stawia serwer więc niech on się wypowie jakie mapy będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Moje typy: De_nuke, De_train, De_inferno. Może niech każdy napisze z 3 mapy na których chciałby zagrać i wybierzemy te, które najczęściej się będą powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Moje typy: cs_assault, de_dust2, as_oilrig (uwielbiam tą mapę, ale mało kto lubi tryb as_ :/ ). A aim_ jak dla mnie odpadają, nie wiem jak wy, ale ja nie chce grać w to, kto lepiej kampuje, tylko w normalnego CS :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 de_dust2, cs_assault i... awp_india_v2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja mogę zagrać na de_dust, de_dust2, cs_assault (przeróbki też), de_nuke, no i innych dobrych nie pamiętam. @Marmot as_ ssie :/ @Piczer camp plox ;/ wyjdź z awp_. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Czyli cs_assault i de_dust2 na 100% muszą się pojawić na mapliście z tego co widzę. @Marrac: as_ wymiata. Tylko szkoda, że jak to jest na serwerach, to nikt nie chroni VIPa i jak się nim jest, to trzeba się samemu troszczyć o przeżycie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Marmot No i to jest głupie :| Vip to można by rzecz że to zwykły gracz który nie umie kupić broni (bo nie może). To zostaje tylko jak mówisz de_ i cs_. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 _awp i _aim nie cierpię, _surf nie lubię. Moje typy: cs_wiocha (no co? ;p) fy_pool_day de_dust2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ok, to teraz oficjalna lista grających, poszerzana tak długo jak będziecie się zgłaszać do grania. LISTA GRAJĄCYCH WE WTOREK O GODZ. 18 W CS 1.6 - Marmot - Rikitiki - Marrac - Zaxxis - Firemark (tylko godzinę) - Piczer - Webzir - Kamrat (prawdopodobnie) - dziadekkleofas - Kryniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Webzir fy_pool_day może być. Również inne fy_ (fy_snow itp.). A dlaczego nie lubisz surf_ :> Może nie umiesz na nich grać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Umiem skakać daleko, ale nie lubię bo nie. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To może mapy kz_... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 kz_ ? Masz na myśli mapy do wspinaczki xd ? Poza tym, zmieniłem nazwę topicu na bardziej wymowną :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 de_747 - to jest jazda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Up cs_747 (?) @Marmot Tak, o takie mapy mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Firemark Na jułtube podczas wpisania de_747 wyświetlają się filmiki z de_aztec. W ogóle dzięki ze mi przypomniałeś ;p De_aztec jak najbardziej. @Rikitiki kz_ Hm. Można by zagrać, ale czy trzeba przy tym robić jakiś bunny hop czy jakoś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Up Zależy od mapy, na niektórych trzeba na niektórych nie, ale na większości nie trzeba, wystarcza strafe jump. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Rikitiki: Jest niestandardowa mapa de_747, bardzo porządnie wykonana zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi