Morgo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jest tu może ktoś kto gra w Track Mania Nations Forever :P? Mój nick: morgo6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ja polecam w Warzone :) Wczoraj gpdzinke z Harvem posiedzielem, i przyznam milo mnie zaskoczyl, mialem ogromne ale slabe wojsko, zmiotl je wiezyczkami :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jest tu może ktoś kto gra w Track Mania Nations Forever :P ? Mój nick: morgo6 TrackMania United Forever, płatna wersja. Ale w Nations przez United też grać mogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zapytam, kto mógłby pograć w Postal 2 Share The Pain? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Szukam conajmniej 3 osoby do gry w IWD 2 TERAZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A ja bym sugerowal pisanie pelnych nazw gier, nie skrotowcow bo nie kazdy je stosuje :P PS. chodzilo o Ice Wind Dale 2, tia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Taaa Icewind dale 2 właśnie kończę postać przydałby się jakiś mag albo kapeć i wojownik. Ja będę grac drutem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Raczej mało prawdopodobne ale... ma ktoś może Evil Islands? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Kto do HL2: DM lub CS:S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A ja bym sugerowal pisanie pelnych nazw gier, nie skrotowcow bo nie kazdy je stosuje Kto do HL2: DM lub CS:S? :mellow: ? PsichiX odrzucony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Od biedy mogę w CS:S, ale wolałbym CS 1.6 i to o wiele bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Od biedy mogę w CS:S, ale wolałbym CS 1.6 i to o wiele bardziej. Dobra to kto do CS 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja. steam on. btw. <9> Counter Strike 1.6 - Pieter, Rikitiki, Makary155, Marmot, Vianom, Hanjuso, Kamilek, Nakyls, PhoenixPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Oczywiście mówimy o Steamowym? @Hanjuso: Ta lista do jest do dupy, bo człowiek prosił, żeby pisali ludzie czy mają nonsteamy czy steamy, to tylko jedna osoba powiedziała, że mam nonsteam, a jak dojdzie co do czego to 2-3 osoby ze steamowym będą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A może zagramy w Unreal Tournamenta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja na CS 1.6 jestem zawsze chętny, steam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No a ja mam niestety Non-Steam zastanawiam się nad kupnej Steam opłaca się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriarcha Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Raczej mało prawdopodobne ale... ma ktoś może Evil Islands? Ja mam, ale nigdy bym nie pomyślał, że ktoś tutaj pamięta o tej wspaniałej gierce... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No a ja mam niestety Non-Steam zastanawiam się nad kupnej Steam opłaca się ? Nie. Kup sobie lepiej jakieś perfumy czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Albpkoszulkę jakiegoś nieznanego nikomu zespołu. Nie pisz dużymi literami. Nie krzycz ! Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Od biedy mogę w CS:S, ale wolałbym CS 1.6 i to o wiele bardziej. marmot ;p może jeszcze jedna partyjka na pronet ffa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Pieter, lepiej na Wiejską Chatę. Na Pronecie raz trafiłem na durnego admina który slayował, jak ktoś uciekał od bomby, jak było 5 sekund do detonacji, do tego brzmiał z głosu na 12-latka ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 pewnie *A :P ta durny z niego admin totalnie xPP ale c@melo jest spoko xP podeślij mi IP na gg ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 DUNGEON SIEGE 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No to jak robimy klan soldat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Cos nie wypala, niech ktos inny sprobuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Bagno mnie nakłonił do założenia konta, więc założyłem :P Nick: Bassmastar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Skoro tyle osób się pisało na CS 1.6 Steam to może oddać Wam nowy (pusty) a zarazem publiczny serwer klanu, którego jestem członkiem (od spraw technicznych :P). Mógłbym podać adres IP tu i teraz, ale z pewnością potraktujecie to jako reklamę :]. Napiszcie tu, o jaki termin Wam chodzi to podam IP, ewentualnie ustawiłbym hasło (chociaż i tak nikt z zewnątrz nie wejdzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dawaj, mogę grac o każdej porze(prawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A ja nie mogę grać bo nie mam steama. Ok. Kto zagra w HL2: Deathmatch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi