PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Grabarz, ja organizuje :< Nie nie bedzie inni dojda. Ip servera powysylamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja się zgłaszam do gry w Soldata. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Grabarz, ja organizuje :< Nie nie bedzie inni dojda. Ip servera powysylamy na PW. To zorganizuj jakąś datę bo niewiem kiedy wejść na soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 London powrocil :) ok tearznbiejsza lista graczy to: -Ja -Grabarz -Nobody -Marmot -London Co powiecie o dzisiaj 18? Zdanie Marmota jest najważniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok, mogę wam postawić serwer o 18, ale raczej nie będę grać. PoxiPol, o 17 wyślę Ci IP na PW i przy okazji powiem, czy na pewno będę mógł założyć wam ten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok, dzieki. Dalej, kto jeszcze pogra? Bo 4 to malo ludu. Aha, jaki tryb? ja bm byl za CTF i jeszcze jaka mapa :) ash_reborn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ustawcie kilka map by było na czym grać, ustawcie tryb realistyczny, nie dawajcie modów bo ssą ( chyba, że jakieś równoważące siłę broni ) i wywalcie miniguna bo muli serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Marmot zrob wszystko co powiedzial Tymon :) Rozumiem ze tez bedziesz gral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 CTF Dzisiaj o 18:00 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie będzie żadnych modów, włączę wam tryb realistyczny i ustawię kilka map, tylko powiedzcie jakie. Proponuję jakieś teammatchowe lub deathmatchowe, może: arena1, lagrange, airpirates, bridge, mrsnowman i jungle? Po 10 minut każda mapa i po godzinie grania kończymy, bo ja mam inne rzeczy do zrobienia, do których już mi będzie łącze potrzebne. CTF przy tak małej ilości graczy jest nudny i bezcelowy, dlatego proponuje TDM lub DM. Ewentualnie można też HTF, bardzo fajny tryb, aczkolwiek nie wyobrażam sobie grania w niego przy 5 osobach na serwerze (: . Ewentualnie można Pointmatch, coś takiego jak DM ale na punkty (ten kto ma flagę dostaje 2x więcej punktów za zabicie niż normalnie). Na prawdę odradzam CTF przy tak małej ilości graczy. Pamiętacie ostatni pojedynek w Soldata jaki nudny był? 2v2 w CTF było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie będzie żadnych modów, włączę wam tryb realistyczny i ustawię kilka map, tylko powiedzcie jakie. Proponuję jakieś teammatchowe lub deathmatchowe, może: arena1, lagrange, airpirates, bridge, mrsnowman i jungle? Po 10 minut każda mapa i po godzinie grania kończymy, bo ja mam inne rzeczy do zrobienia, do których już mi będzie łącze potrzebne. CTF przy tak małej ilości graczy jest nudny i bezcelowy, dlatego proponuje TDM lub DM. Ewentualnie można też HTF, bardzo fajny tryb, aczkolwiek nie wyobrażam sobie grania w niego przy 5 osobach na serwerze (: . Ewentualnie można Pointmatch, coś takiego jak DM ale na punkty (ten kto ma flagę dostaje 2x więcej punktów za zabicie niż normalnie). Na prawdę odradzam CTF przy tak małej ilości graczy. Pamiętacie ostatni pojedynek w Soldata jaki nudny był? 2v2 w CTF było. Ja proponuje TDM, mapki obojętnie. EDIT: I wrzuć friendly fire. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zagramy w dote ? A na jakim serwie gracie w Soldata? FF sux :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Serwer Soldata będzie na dedyku kumpla postawiony jak coś, to będziecie mogli grać tak długo jak będziecie chcieli od tej 18. Będzie real i tdm. Bez ff. Po 17 wyślę Poxipolowi IP, a ten roześle chętnym do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Argh, co Wy widzicie w tym Realisticu? ;[ Toć to lepiej grać bez, jak jest tak mało graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Argh, co Wy widzicie w tym Realisticu? ;[ Toć to lepiej grać bez, jak jest tak mało graczy. Jest realistyczniej. Ja bym dał advance :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie, nie będę grał. Okazało się, że mam trochę roboty i nie mam czasu na grę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ok, nie ma sprawy. IP porozsylalem. Ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zbanowało mnie, czemu macie ten durny battleye, on mnie cały czas kicka :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Realistic wyłączony jak coś. Grabarz, jesteś odbanowany jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Grabarz, jesteś odbanowany jak coś. Co to da jak za 2 minuty znowu mnie wywali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 To nie moja wina, że masz skopany komputer lub, że cheaty używasz. Zresztą jak coś będziecie chcieli co do serwera, to wbijajcie na czat GMCLANu, bo ja idę a tam się skontaktujecie z adminem serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dobra, ja odpadam. EDIT: Przeinstalowałem soldata i wszystko działa! Będę grać EDIT2: Mija już godzina odkąd grałem na serwie z klejem i londonem i troche nuda. Czemu nie ma naszego wielkiego, cudownego i wspaniałego organizatora PoxiPola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mija już godzina odkąd grałem na serwie z klejem i londonem i troche nuda. Czemu nie ma naszego wielkiego, cudownego i wspaniałego organizatora PoxiPola? A klej to co? Zagramy w dote ? Dota, dota. To jest nudne. Nudne naparzanie każdego czytając jednocześnie taktyki. Z resztą, za dużo czasu zżera, bo jeden mecz trwa dłużej niż godzinę. http://war3.incgamers.com/?p=mod&m=10392 Zbieramy ludzi do tego, nie zapominaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pogralem troche i musialem ustapic kopa sile wyzszej. Sorki, ale i tak w 3 bylo straasznie nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 @Flaque Mija już godzina odkąd grałem na serwie z klejem i londonem i troche nuda. Czemu nie ma naszego wielkiego, cudownego i wspaniałego organizatora PoxiPola? A klej to co? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Grales z Klejem, ale nie PoxiPolem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 @Flaq: Nudna na pewno nie jest. Jak się umie grać to jest fajnie ;] @Grabarz: Heh... Napisałeś, że grałeś z Klejem (PoxiPol) a potem dodałeś, że nie było PoxiPola (Klej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Omg odwołuję to co napisałem, poszukujemy ludzi do mapy Dungeons and Dragons, ona jest epicka. Jest duża losowość w walkach, system d20 i takie różne fajne pierdoły. Można zapisać swoją kartę postaci. Ja gram klerykiem, Pablo grał rogue i ciągle go musiałem wskrzeszać ;D. http://war3.incgamers.com/?p=mod&m=7861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wow! Wchodzę w to! Ostatnio takie D&D czy Warhammery zaczęły mi się podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ech jednak nie dotrwałem do sesji, mój krasnal ma już 3lvl i kopie odwłoki pająkom i zombiakom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi