Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A po co miałem ogłaszać, jak od dłuższego czasu można kupić całego, oryginalnego Orange Boxa na Allegro za 25zł, czyli o wiele taniej i więcej gier, w tym TF2? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 E, Marmot mnie wyprzedził o minutę z tym :P Ja właśnie mam od niecałego tygodnia TFa, więc jak coś to też się piszę na jakieś granie. Login na steamie taki sam jak nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Marmot zapomniał ogłosić, do 2 Stycznia można kupić TF2 na Steam za $9,99 A nie przypadkiem euro? Mi się ceny już tylko w eurosach pokazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeżeli grywacie w TF2 to się szkolcie w grze na serwerach FFA (free for all, publiczne serwery), bo ja i Fallord myślimy nad czymś, tylko musi być ekipa dobrze grająca :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopie Są Dla Ludzi Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Siema, co to jest ten TF2 i gdzie to mogę ściągnąć ?? EDIT: Albo kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 można kupić całego, oryginalnego Orange Boxa na Allegro za 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Gra ktoś w Tremulousa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Tremulous nudzi po dłuższym czasie gry. Na Warcrafta III dla początkujących się zgadzam :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ok, po poście Mamrota zmieniłem zdanie, sam zaproponuje komercjalna gierkę :D. Ma ktoś jeszcze BattleField Vietnam :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Tremulous nudzi po dłuższym czasie gry. Wyobraź sobie, ze nie każdemu. Ma ktoś jeszcze BattleField Vietnam :D? Ja mam, ale żeby zagrać to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pental, grasz w DDay'a? Inni też mogą, ale warunek: wersja 1.22 To jest mapka do W3TFT. Zasady jak w DotA, ale o wiele, wiele więcej akcji i dynamizmu. A i mapki nie musicie ściągać, wystarczy, że przez Hamaka się połączymy i mapka sama będzie się ściągać. E: Ta wersja mapki: ADAY14.0F Sam hostować nie mogę, bo lagów by było, że hoho. Stronka z tą mapką to Epicwar (wpisz w google). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ja bym z kimś pyknął w QUAKE III na raile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Tylko nie raile... ;] Nie mam cela, do tego są słabe, służą do dobijania niedobitków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 heh mi się już też celownik rozregulował bo nie grałem od 2 lat ale kiedyś byłem snajper :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 O, a może tak zagrać w Jazz Jackrabbit 2? :D Platformówka pełna śmiechu. Da się chyba maks. na czterech. Każdemu pójdzie :) A jak ją zdobyć, cóż... no właśnie :P Każdy wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Misiek999- jak na raile to sie piszę tylko muszę odkopać płytkę z moim quakiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Matthew, Jazz 2 jest dobry tylko jeśli chodzi o kooperację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgadzam, sie wlasnie znalazlem plytke z JJ2, pogral bym. Do tego, przez neta jest nieograniczony numer graczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 To kto by grał? Ja na pewno. Pisać na GG jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Można na więcej graczy przez internet spokojnie, na przykład w trybie walki pomiędzy graczami :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 JJ2 to dobry pomysł. Partyjka noworoczna może?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Więc na razie gra: - Matthew - Japanstache - Poxipol Dawać więcej! Marmot, Flaque... BTW. Poxi, ten link co dałeś suxi - dochodzi do 2MB i przerywa się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Widać masz słabe łącze :D mi się ładnie ściągało, a nie będę czyścił upa aby to wrzucić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Znowu mi się wyłączyło, ale z chomika teraz próbuję. Szkoda, że zgubiłem płytkę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pamiętaj aby ściągnąć wersje z dodatkiem SECRET FILES! Bez tego się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 http://www.abandonia.com/en/downloadgame/294 - Podstawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja mogę pograć w JJ2 :) . Ale to teraz, bo niebawem spadam :] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pental napisz na moje gg, zagramy na czyimś serwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja mógłbym zagrać, tylko musiałbym płytkę z tym znaleźć. Można zrobić jakiś pojedynek tylko GMCLANu. Tylko poinformujcie jakoś na dzień wcześniej zanim to się ma odbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jeżeli ma ktoś ochotę w TF2 we dwóch (mało kasy na serwer miałem), zapraszam: 83.143.134.220:27035 Ktoś chce ze mną pograć, pisać na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi