Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja chcę ogłosić, że chciałbym znowu zorganizować jakieś granie. Myślałem, żeby zrobić je na początku ferii świątecznych, bo sądzę, że każdy będzie mieć czas, a przez te kilka tygodni akurat się zgadamy i dotrzymamy wszystko na tiptop. Proponowane gry (same darmówki): - Soldat - Warsow - OpenArena - Counter-Strike 2D / ew. zwykły na nonsteamie - AssaultCube ( http://assault.cubers.net/ ) - darmowa, mało zajmuje, dobra grafika, nawet bardzo grywalna, BARDZO ZA BYŁBYM :P Ewentulanie można wcześniej zorganizować, ale od razu żeby było jasne: potrzebny jest serwer. W zależności od ilości osób, to nawet ja mógłbym założyć, bo mam uploadu 360kbps z tego co przed chwilą sprawdzałem, więc coś mógłbym postawić wam, jak nie będzie dużo chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja mogę pograć w assaultkupe, ale nie wiem kiedy się zaczynają ferie świąteczne :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Można nawet wcześniej, 28 lub 29 listopad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A ja dołączam się do Open Areny. A jeśli będziemy grać na mapie z bunkrami to tym bardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja, Kamrat i Flaque jesteśmy w zasadzie napaleni już na Assault Cube. Myślę, że można by się w to ustawić tak 29 listopada np. albo nawet 21. Później można OpenArenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ze strzelanek to ja tylko niestety Q3 Arena lub Unreal Tournament z innych jestem cienki bolek. Z reszta z tych takze nie naleze do pro graczy ale gra mi sie przyjemnie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja moge grac w assualtkjuba, ale 29 tylko, 21 odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Open Arena = darmowy inny Quake 3. Ten sam silnik (chyba, tak wygląda) i te same zasady gry. Różnią się tylko grafiką i nazwą. No i mapami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja sciagam, AC, narazie po screenach ladnie wyglada, a zagram nawet w cos kompletnie do niczego, byle po prostu zagrac z kims :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Jednak proponuję OpenArenę. Ten AssaultCube trochę dłużej pogralimy w składzie Kamrat, Blackmaul, Flaque i ja, i się znudził nam ;D . Ale można pograć w niego, tylko jaki tryb? Proponuję Team Survival (coś jak CS), albo CTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja to tam mogę grać we wszystko, byle by fajne ;p A w ferie świąteczne chyba każdy siedzi w domu, tak więc będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A co powiecie na Wolfenstein: Enemy Territory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Troszke to mi sie wydaje dziwne, ale AC chodzi mi straaasznie wolno i musze grac w rozdzielczosci 360*280 aby wogole dzilalo O.o, do tego co chwile na czerwono pisze w czacie jakis bug, nie wiem o co chodzi, nie pogram :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja chętny na wszystko i wszystkich, nawet teraz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja odpadam póki nie naprawię systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jesli wszyscy wejdziemy na Mario Brawl online bedzie super ip to 85.193.249.205 wchodzcie, bo sie z Pablo nudzimy :) a tu link do downoalda http://mbo-center.ovh.org/index.php?static...85b5fc12f1dc6ef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja proponuje soldat..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja proponuję WoWa -> ToD Server : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 nie proponujmy tylko grajmy w to co jest plz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Fajne fajne to:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Potrzebujemy liczby parzystej ludzi come on people! Poniewaz nasza rundka w soldata dzisiaj sie mniej wiecej udala, postanowilem przestac zasmieciac shouta, i prosic (nie jestem medem wiec nie karze) o uzywanie tego o to topicu :D Nie proponujmy zadnych gier platnich, tylko takich ktore mozna od razu sciaganac, i zagrac :) Than u for listening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 PoxiPol jak będziesz w soldata grał to daj mi IP servera na którym grasz to pogram w Tobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 193.142.113.130 23323 takie cos, jak ktos sie chce dolaczyc to smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 www.clangames.pl :) Serwer, który podał kleju niedługo się wyłączy, o ile już się tak nie stało ( zarezerwowany był na 3 godziny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Szukam osób chętnych do gry w Sudden Strike'a 2.2 lub jego moda Hidden Stroke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Niezła r*z*ierdziucha na soldacie :D, mi się już nie chce grać...Flaque chyba boci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 79.136.30.247 43073 CTF, bez real ale na ash reborn, fajna maka kto chce niech gra Soldat of course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie proponujmy zadnych gier platnich, tylko takich ktore mozna od razu sciaganac, i zagrac Kleju, jako nie autor tego tematu, ani nie moderator nie rządź się tak. Temat jest po to, żeby zgadywać się na granie w RÓŻNE gry, płatne i darmowe. Dobrych darmowych gier jest mało. Zresztą, do opisu "ktore mozna od razu sciaganac, i zagrac" pasuje w dzisiejszych czasach każda gra. Inna sprawa, czy to będzie legalne czy nie. I jeszcze jedno - nie zaśmiecaj tematu podawaniem IPków serwerów, które Ci się podobają. Jak chcesz, to napisz, że chcesz grać z GMCLANowiczami, zbierz listę chętnych, w jakiś sposób się zgadajcie i tak im daj IP do serwera, poza tym tematem. Jasne? kthxbai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Marmot zapomniał ogłosić, do 2 Stycznia można kupić TF2 na Steam za $9,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No tak, akurat teraz, jak wydałem całe swoje oszczędności :000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi