KamilGeneral Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Znalazłem na stronie YoYo Games przykłady/tutortiale. Czy mogę zrobić na ich podstawie, lub jakieś części do swoich gier bez podawania autora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Znalazłem na stronie YoYo Games przykłady/tutortiale. Czy mogę zrobić na ich podstawie, lub jakieś części do swoich gier bez podawania autora? Zależy czy autor wymaga podania go w credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGeneral Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Nic w tym stylu nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Nic w tym stylu nie znalazłem Skoro nie wymaga, to możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Autor moze nie wymaga ale on poswiecil swoj czas zebys ty mogl skorzystac wiec wypadalo by umiescic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Autora przykładu można uważać za wykładowcę/nauczyciela, który pokazuje ci jak rozwiązać zadanie. Zamieszczając przykład ma nadzieję że się nauczysz tego a nie będziesz kopiował. A skoro opublikował coś i nie żąda żadnego credits'a więc możesz korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Przecież to są tutoriale zrobione jeszcze za czasów GM 5, nawet nie zaglądacie pod link z tego co widzę. Na ich podstawie możesz robić gry, a jeżeli używasz własnej grafiki - nikt nie jest właścicielem rozwiązań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGeneral Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dzięki bardzo, raczej nie mam zamiaru kopiować całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi