warcrawt Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Nie wiem co jest nie tak: GML plik=file_text_open_read(Plik.txt) str=file_text_read_string(plik) file_text_close(plik) Mam Plik.txt w Include i w tym samym folderze co jest plik GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Mi działa :> Create: GML plik=file_text_open_read("Plik.txt") str=file_text_read_string(plik) file_text_close(plik) Draw: GML draw_text(x,y,string(str)); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ścieżkę do pliku podaje się w "" dlatego ci warcrawt niedziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Bardzo dziękuje. A musze dawać w include ? Czy wystarczy żeby plik był obok programu ? Edit: Sam sprawdziłem, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi