Bixon Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Od dawna bardzo lubię nurkowanie. Nigdy nie próbowałem schodzić jak najniżej bo nie mam takich możliwości... Oczywiście chodzi mi o bezdech. Z odległości jaką przepłynąłem bez płetw jestem bardzo zadowolony - 50m na basenie 25m. Na czas nigdy nie próbowałem, ale myślę, że może 2 minuty z kawałkiem udałoby mi się zrobić. Jakie są wasze rekordy ? Czy lubicie tą dyscyplinę sportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Hmmn... lepiej by było jak byś założył temat pt. "wasza ulubiona dyscyplina sportu" ... tu nie będę się wypowiadał gdyż nie lubię wody... . Rekordem jest to iż kiedyś się topiłem.. byłem pod wodą ok. 3 minuty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 @UP Ja też sie topiłem i to 5 minut :) potem wypiłem 3 butelki picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 No dobra, ale co mają wspólnego 3 butelki picia, z tym, że topiłeś się 5(OMG,LOL) minut ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja lubię pływać, nurkować nie za bardzo, gdyż płuca mam słabe (astma) i długo na bezdechu nie wytrzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja też sie topiłem i to 5 minut Dziecko w twoim wieku wytrzyma najwyżej minutę (może dwie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja też sie topiłem i to 5 minut smile.gif potem wypiłem 3 butelki picia Nie ładnie tak zmyślać;] ludzie wytrenowani wytrzymują 8-10 minut w wodzie a i co do tego ma te picie :|? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Może się tak zmęczył że musiał popić? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 No nie wiecie co ma do tego picie!? no bo on się zakrztusił wodą,topił się i mu się pić chciało od tego! :sp_ike: EDIT: taki kawał o nurkowaniu z jasiem ;P Jasiu przychodzi na basen i pyta się ratownika: -mogę popływać na tym basenie? mówi jaś -najpierw musisz mi pokazać jak pływasz!odpowiedział ratownik Jasiu wskakuje do wody,robi fikołki,NURKUJE... ratownik się pyta: -gdzie się nauczyłeś tak świetnie pływać!? -tata wyrzucał mnie na środek jeziora... -to pewnie trudno było ci dopłynąć do brzegu? -nieee...najtrudniej to było się wydostać z worka! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Jasiu przychodzi na basen i pyta się ratownika: -mogę popływać na tym basenie? mówi jaś -najpierw musisz mi pokazać jak pływasz!odpowiedział ratownik Jasiu wskakuje do wody,robi fikołki,NURKUJE... ratownik się pyta: -gdzie się nauczyłeś tak świetnie pływać!? -tata wyrzucał mnie na środek jeziora... -to pewnie trudno było ci dopłynąć do brzegu? -nieee...najtrudniej to było się wydostać z worka! To teraz wszyscy mają w komórkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja akurat nie, jestem inny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 @UP Ja też sie topiłem i to 5 minut :) potem wypiłem 3 butelki picia Nikt by się chyba nie obraził, gdybyś naprawdę tyle się topił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ja sie topiłem z 10 minut.. co nie znaczy że cały ten czas byłem pod wodą, co jakis czas udalo mi sie troche powietrza wyłapać :P swoją drogą strasznie do dupy uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A ja lubię pływać i nurkować... ;d Rekordów nie podam, bo mnie to nigdy nie interesowało. Ale na bezdechu wytrzymać potrafię 2 minuty... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi