Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zrobię napisy do wykorzystania np. jako nagłówek strony jako logo gry jako avatar jako sygnaturę lub do czegoś innego ZA FREE! Przyjmę zamówienia tylko 3 pierwszych osób! Przykładowe napisy: Jeśli któryś z tych tekstów ci się podoba i chcesz też taki mieć to zamów zanim ktoś cię uprzedzi! Napisy robię za darmo! Zrobię tylko 3 pierwszym osobom! Jeśli nie zastosujesz się do szablonu - nie zrobię ci napisu! Oto szablon: [b]Tekst: [/b]tutaj wpisujesz tekst jaki ma być napisany [b]Kolor: [/b]kolor tekstu lub styl [b]Tło: [/b]możesz podać link do obrazka lub tematykę tła - wtedy ja poszukam [b]Rozmiar: [/b]rozmiar w pikselach [b]Inne uwagi: [/b]inne uwagi dot. tego jak ma wyglądać twój napis Pozdrawiam! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Cienkie to to. rownie dobrze kazdy kto ma gimpa/photoshopa/inne tego typu narzedzie i dostep do neta to sam moze takie cos zrobic, serio.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Cienkie to to. rownie dobrze kazdy kto ma gimpa/photoshopa/inne tego typu narzedzie i dostep do neta to sam moze takie cos zrobic, serio.. Ja robię po prostu dla gości, którzy tego nie mają. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Mi się podobają. Zrób mi: Tekst: Pro Street Racing Kolor: Czarno-jasno zielony Tło: Hmm... jakaś noc światła itp. może terz samochody ścigające się Inne uwagi: Chodzi mi o banner (nie animowany). Taka reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Mi się podobają. Zrób mi: Tekst: Pro Street Racing Kolor: Czarno-jasno zielony Tło: Hmm... jakaś noc światła itp. może terz samochody ścigające się Inne uwagi: Chodzi mi o banner (nie animowany). Taka reklama. a rozmiar? taki jak w przykładowych napisach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Takie jak to co masz w sygnie. To UPLOADER Blog. Może troche większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Napisze ci na gg co chce, bo szukam czegoś na logo strony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 warcrawt: takie coś zrobiłem ;) podoba się? ;p ------------------ Jeszcze 2 prace zrobię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tekst: Technology X Kolor: Biały technologia Tło: Czarne Rozmiar: 457 x 136 Inne uwagi: Obrazek ma być taki technologiczny komputery itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Super, THX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tekst: Technology X Kolor: Biały technologia Tło: Czarne Rozmiar: 457 x 136 Inne uwagi: Obrazek ma być taki technologiczny komputery itp :) Nie wiem co to za kolor: "biały technologia" I jeszcze jedno: Tło: Czarne Obrazek ma być taki technologiczny komputery itp :) To czyli tło ma być czarne, czy mają być komputery w tle? -------------------------------------------------------------- EDIT: Dobra, zrobiłem coś takiego: Mogę coś zmienić jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Luksor super! dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tekst: Knight of Union Kolor: Szary Tło: Miecz Rozmiar: 457*136 Inne uwagi: średniowieczny styl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 LoL... a się rzucają ^_^ Przecież to dwie minutki roboty w GIMP'ie.... a wręcz mam wrażenie, że to zwyczajne Dodatki >> Logo i któraś z tych opcji.... I jeszcze daje pierwsze 3 osoby.... Luksor: Masz prawa do wykorzystywania grafiki w tle do Pro Street Racing :P ? Ja robię po prostu dla gości, którzy tego nie mają. ;pW takim razie przynajmniej, że pierwsze trzy osoby, że szablon, że podkreślasz tylko, że wielka czcionka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to ja też bym prosił ;) Tekst: Denied - Medieval War Kolor: taki żeby pasował do średniowiecznych klimatów Tło: Średniowiecze, wojna w średniowieczu, te klimaty ;) Inne uwagi: Logo gry Rozmiar: dopasoj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 LoL... a się rzucają ^_^ Przecież to dwie minutki roboty w GIMP'ie.... a wręcz mam wrażenie, że to zwyczajne Dodatki >> Logo i któraś z tych opcji.... I jeszcze daje pierwsze 3 osoby.... Luksor: Masz prawa do wykorzystywania grafiki w tle do Pro Street Racing :P ? W takim razie przynajmniej, że pierwsze trzy osoby, że szablon, że podkreślasz tylko, że wielka czcionka.... Ale przynajmniej coś robi i się stara. Skoro to co robi podoba się tym którzy o to proszą to w czym problem? Lepiej siedziec i narzekac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tekst: Knight Wars (a pod spodem "Warcrawt Games 2008") Kolor: Jak ci się spodoba, ale żeby było przyzwoicie Tło: 2 Rycerzy walczących ze sobą Inne uwagi: Logo Rozmiar: 300x100 Nim ładniej tym lepiej, ale narzekać za bardzo nie będę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 faktycznie przed chwilka popatrzylem i to wszystko jest w gimp'ie ale to zle? wpadl ktos na to wczesniej? takze nie macie za co po nim jezdzic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tekst: Knight of Union Kolor: Szary Tło: Miecz Rozmiar: 457*136 Inne uwagi: średniowieczny styl :P Takie coś wyskrobałem. --------- Wiem, że już są zgłoszone ponad 3 zamówienia, ale zrobię jak już checie :P . to wszystko jest w gimp'ie sprostowanie: nie robię w gimpie tylko w photoshopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 To z mieczem fajne nawet :) A dało by radę coś jeszcze na szybko for me? :unsure: Jak tak to bym chciał cosik takiego: Tekst: War 2011 Kolor: Może być np. szary, żeby tylko jakoś komponował się z tłem Tło: Wojskowe? Wiesz np. te łatki co mają na mundurach :jezor: Ale w sumie to już Twój wybór :P Rozmiar: 400*300 Inne uwagi: A nie ma żadnych :] Fajnie by było jakbyś zrobił :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to ja też bym prosił ;) Tekst: Denied - Medieval War Kolor: taki żeby pasował do średniowiecznych klimatów Tło: Średniowiecze, wojna w średniowieczu, te klimaty ;) Inne uwagi: Logo gry Rozmiar: dopasoj ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Niepotrzebnie wyginasz te napisy. Lepiej znajdź ciekawsze czcionki, bo takie wyginanie napisów nie wygląda za ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tekst: Knight Wars (a pod spodem "Warcrawt Games 2008") Kolor: Jak ci się spodoba, ale żeby było przyzwoicie Tło: 2 Rycerzy walczących ze sobą Inne uwagi: Logo Rozmiar: 300x100 Nim ładniej tym lepiej, ale narzekać za bardzo nie będę ;] Niepotrzebnie wyginasz te napisy. Lepiej znajdź ciekawsze czcionki, bo takie wyginanie napisów nie wygląda za ciekawie. Przecież w zamówieniu można podawać jaką czcionkę mam użyć, więc jak nikt nie podaje nazwy to sam wybieram kształt liter. :) ----------------------------------------------------------------------------- EDIT ----------------------------------------------------------------------------- To z mieczem fajne nawet :) A dało by radę coś jeszcze na szybko for me? :unsure: Jak tak to bym chciał cosik takiego: Tekst: War 2011 Kolor: Może być np. szary, żeby tylko jakoś komponował się z tłem Tło: Wojskowe? Wiesz np. te łatki co mają na mundurach :jezor: Ale w sumie to już Twój wybór :P Rozmiar: 400*300 Inne uwagi: A nie ma żadnych :] Fajnie by było jakbyś zrobił :thumbsup: Takie coś zrobiłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zarąbiste :D Jeżeli skończę gierkę to będziesz w creditsach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 @Luksor:... Jak powiedział mamrot, nie wyginaj napisów, to bardzo pogarsza sprawę... i coś ode mnie, zrób więcej efektów, cieni, strzępów itp. ... np. do tego 'War 2011" zmień czcionkę bo nie mogę patrzeć. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 do tego 'War 2011" zmień czcionkę bo nie mogę patrzeć. :thumbsup: Czemu? Co Ci się nie podoba? Mi się podoba, tylko że napis wydaje mi się być za bardzo " na wierzchu" ale to przeżyję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Luksor w czym robisz te napisy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Luksor w czym robisz te napisy ? A może byś chociaż przeczytał wszystkie posty? Bo już napisał że w fotoszopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 UPS, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Kto chcę jeszcze napisy? Bo mogę zrobić :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi