mendel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wiem że takie pytania nie powinienem tu zadawać ale nigdy jeszcze nie robiłem strony www no więc zrobiłem jakoms stronke ale nie umiem jej dodać na neta wiem tylko że do tego trzeba użyć total commandera czy jak to sie tam nazywa. czy może ktoś mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jest dział "Inne języki programowania". http://www.za.pl/a/pomoc/?PHPSESSID=eb2a36...bbed59efca81095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zakładasz konto (ew. kupujesz) i wrzucasz pliki na serwer. Proste nie ? Zapewne zapytasz jak je wrzucić - i tu z pomoca przychodzi TC. Dodajesz nowy serwer ftp, wypełniasz pola adres user i pass, łaczysz się i juz działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendel Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 a jak założyć konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Szukasz strony darmowy hosting, np. webpark.pl, republika.pl, za.pl i klikasz na przycisk z rejestracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendel Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 dobra mam swoje konto ale nadal nie wiem jak wrzucić strone na neta coś tam robie ale pisze nie znaleźono komputera hosta. nie wiem o co chodzi pewnie coś źle robie. był bym wdzięczny gdyby ktoś mi wytłumaczył jak to zrobić ale troche dokładnie bo ja jeszcze nigdy strony nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Zaznacz tryb pasywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 1.Pierwszy plik strony nazwij index.html. 2.Włac total commandera i nacisnij przycisk ftp. 3.Nowe połaczenie 4.Sesja=Mój serwer Nazwa hosta=np. jak masz konto na gsi to piszesz gsi.pl Użytkownik=mendel(lub taki jaki jest na stronie gdzie zakladalas konto) Haslo= twoje Zycze powodzenia i pamisz czy Ci wyszlo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Pozatym, przeczytaj to, zanim wrzucisz stronę: http://kurshtml.boo.pl/ Tam bierzesz HTML, a później dział Co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi