LolikZabijaka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Siema chcę wam przedstawić grę z bynajmniej nie paintową grafiką i to mnie cieszy że gra nie jest już taką pikselozą tu widać jak nasz żołnierz próbuje strzelać w tą oto strzelbę amunicja kończy się :D i można wyrzucić broń a potem ją podnieść :) bardzo podoba mi się ten efekt tu rzuciłem granat dość niewyraźnie wyszedł ponieważ granat wiruje podczas lotu a tu nasz zamek na podłodze perski dywan :D na zewnątrz luksusowa fura jeszcze brakuje tylko wódeczki i dziewczynek ten obiekt w czerwonym kółku to rewolwer który właśnie upuściłem :) chwilowo moi wrogowie są upośledzeni więc muszę włożyć sporo pracy w nich . proszę powiedzcie mi jak prezentuje się gra ??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 hmm... czy ja wiem.. musiałbym zobaczyć jak gierka prezentuje się na żywo, bo po screenach trudno wyczuć. Grafika w całości twoja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pewnie że tak najpierw rysowałem w paincie a potem do artweawera i dlatego takie fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wkurza z deka to, że każde drzewo wygląda tak samo, i jest takie małe. Zrób je większe. Grafika no nawet, nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Nie wygląda to najgorzej, ale tak jak Misiek999 wolałbym zobaczyć jak gra sprawdza się w akcji. Dlatego z oceną się na razie wstrzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ty nie czepiaj się może każde drzewo ma być inne co ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no może nie każde, ale mógłbyś zrobić kilka spritów, a potem tylko losować jeden z np.6 i by było ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Misiek dobrze mówić, polać mu ! Ustaw jeszcze, żeby każde drzewo było ustawione pod innym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie nie bo jak tak zrobiłem to się taki syf zrobił że żal mówić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 syf w jakim sensie ? że muli, czy że brzydko wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 brzydko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no chyba że..... a spróbuj zrobić tylko drobne zmiany w drzewach, ale żeby były widoczne. Napewno nie będzie gorzej niż jest teraz. btw. w tej willi by sie przydało więcej rzeczy bo jakoś pusto tam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ta ta wiem cholera ale co ?? nie mam pomysłu to 1944 rok to co tam może być komputerów jeszcze nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zrób paru gangsta chodzących po chacie, tacy sekiuriti :P Jakiś stół przy nim krzesła, kanapa, stare radio na półce, kominek... E: I przede wszystkim zrób kilkanaście różnych sprite'ów drzew. Cholernie brzydko wyglądają identyczne drzewa ustawione w rządku :P E2: I jeszcze jedno... Popraw tilesety, ta woda i drogi okropnie wyglądają, takie kanciaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A ja już w to grałem :D Gra się dobrze prezentuje, ale te drzewa wogóle mi się nie podobają, po prostu brzydkie są. Te samochody w sumie ładnie zrobione i mogą być :thumbsup: No i jak już Misiek napisał, bardzo pusto jest w wielu miejscach, głównie w pomieszczeniach. Jak nie wiesz co tam wrzucić, to nawet niech będą jakieś graty, szafy, i jakieś inne pierdoły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 hehe, przypomina mi sie moje Heavy Bullets :D lubie gry tego typu, wrecz uwielbiam ^^ Ale grafika w tej grze jest na poziomie srednim niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 brzydko wygląda sprobuj z AA (game settings -> Graphics (1 zakladka) -> Interpolate colors between pixels ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Yh... Grafika sprawia, że bolą mnie oczy, drzewa takie same... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 okej okej naprawie te dzwewki ale potrzebuję pomocnika-programisty niech ktoś napisze na gg dam credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Masz: 7395062 Only delphi and pascal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 tylko że ja gre pisze w gml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No no fajnie! rób tą grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 To zrób ją w Delphi używając OpenGL lub DirectX a dam brawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Acha Dodam jeszcze że w grze ukażą się następujące bronie: Thompson 1928 Walter PPK tylko jako broń dekoracyjna Colt Detective Specjal Mosin Nagant (karabin snajperski) Spring Field (karabin) Strzelba Lupara (obrzyn) Shotgun Luksusowy S&W Model Magnumnie dodam tej broni bo narobi więcej szkód niż pożytku Pałka Milicyjna Granat Dwa Rodzaje Colt 1911 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Chętnie zagram jako tester :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 i będziesz lać Niemców pałką milicyjną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Heh, przypomina mi to jedną z moich pierwszych gier w GM-ie =D Dodaj więcej szczegółów w grafice, np. kamyki, patyczki leżące na drodze / trawie / itp, no i do pomieszczeń jakieś meble by się przydały bo pusto. Cóż... poczekamy, zobaczymy... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 patyki i kamyczki zajefajny pomysł a jakieś śmieci ?? też ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Rób jak chcesz, ale mi śmieci nie pasują do scen przedstawionych na screenshotach. ;P Ale np. w mieście to mogłyby być ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 będą misje w miastach na wsiach dlatego tyle je broni :) EDIT: no oto nowy screen z gry :) a dokładnie wnętrze willi i ta piękna kuchnia oczywiście nie ja zabiłem tego pana ten rewolwer w zlewie to też nie moja sprawka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi