OriPL Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Tytuł: StarPlatrofm V1.0 Demo Gatunek:platformówka Opis: Sterujemy piękną gwiazdką i musimy dojsc do teleportu ale to nie takie proste bo na drodze mamy rozne sciany kolce i zagadki(logiczne(różo logiki tutaj nie trzeba)) to jest demo gry wiec jest tylko 10 leveli... bez menu i dzwieku w tle... jakies tam efekty dzwiekowe sa:] Download: ...:::KLIK:::... Rozmiar pliku: 1,3mb Autorzy: Programowanie: OriPL Fabuła:OriPL Grafika:OriPL Muzyka:troche OriPL a reszta internet Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Grafika taka sobie, z tą grawitacją fajnie zrobiłeś i jest pare bugów. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Gra i pomysł całkiem niezłe ale od tej grafiki to normalnie bolą mnie oczy :P, zmień przynajmniej kolorystykę na mniej jaskrawą. Popraw jeszcze bugi, a przede wszystkim przesuwanie skrzynek bo zdarza się że nie można nimi trafić w te wąskie szczeliny, dodaj muzykę, menu i będzie z tego naprawdę przyzwoita gierka. Masz u mnie 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ok.... piszcie więcej bugów..... muszę wszystko co błędne poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 SUPER, wciągnęło mnie :) 5/5, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Bardzo fajne i wciągnąłem, doszedłem jedynie do 4 planszy. A te grawitacje zrobiłeś gravity_direction() ??? :P 4/5pkt. BUGI Znalazłem 1, przy znikających platformach można się zaciąć przy jej pojawianiu oraz można się zaciąć na skrzynce przy zmianie grawitacji :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 z tą grawitacją fajnie zrobiłeś wystarczy klocek set gravity ;p ---- co do gry to ona wciąga :P co poprawić: grafikę (oczoje*** jak nic) przedłużyć czas pojawiania się znikających platform dodać jakiś wrogów widzę że wzorowałeś się na Inversie lub Gravtroterze :] 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Patent z grawitacją dobrze zrobiony (ale skrzynki do poprawy). Oczokochająca grafika do wymiany. Przydałaby się funkcja restart levelu. Jestem mile zaskoczony tą gierką, więc stawiam 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Lvl sie restartuje klawiszem GML 'R' :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Na przyszłość muszę czytać helpy, thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ciekawie przemyślane levele, grafika, tak jak już powiedzieli wcześniej czyli oczoje**a, głównie chodzi o kolor ścian i backgrounda. dźwięki też mogą być. Jak zmienisz tą grafikę, jakąś muzyczkę w tle puścisz to będzie pięknie, narazie bez żadnych wątpliwości dam 4\5 głównie za dobrze obmyślone levele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Poziomu, gdzie zaczynają się kolce nie da się przejść (w momencie, gdy kolce skierowane są w lewo). Nie mogę się wcisnąć pomiędzy ścianę a kolec :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Grywalna ;p weź popracuj nad grafiką 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi