Woock Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Na dobry początek pomyślimy o wizerunkach dla administratorów. Niestety mamy ich tylko czterech, więc cykl dopełni Pani Kontekstowa. Będą oni rare'owymi, dwukolorowymi planeswalkerami. Naturalnie będą to tzw. allied colors, czyli biało-niebieski, niebiesko-czarny, czarno-czerwony, czerwono-zielony oraz zielono-biały. Na początek postarajmy się ustalić, komu przypadnie która para kolorów. Proponuję: Ranmus - biało-niebieski Borek - niebiesko-czarny Gnysek - zielono-biały Tymon - czerwono-zielony Pani Kontekstowa - czarno-czerwona Ktoś przeciw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Hehe, dopelnieniem moge byc ja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chodzi nam teraz o adminów, a nie biednych chłopów pasterskich. Idź sobie PsichiX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Gnysek - zielono-biały Tak, Lechia Gdańsk Rulez.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 a ja chce niebieski albo niebiesko biały ;< chodź nie jestem adminem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Dziadku, bez przesady. to tylko propozycja byla, na dodatek w żartobliwym tonie, a Ty już marudzisz. Ten set to tylko set, a nie Twoje życie, że traktujesz to tak super-serio :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Co nie znaczy, że należy się wtrącać wszędzie z głupkowatymi komentarzami jeśli powodu do tego nie ma. Macie coś do takiego doboru czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 niech bedzie, zlosc pieknosci szkodzi, wiec spokojnie ;p Kolorystyka mi jak najbardziej pasuje, ale z czystej ciekawosci zastanawia mnie dlaczego beda takie jakby przejscia gradientu z jednej karty na druga. To celowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Na razie nie planujemy gradientów. Zrobienie graficznych wersji kart to obecnie ostatnia rzecz o której myślimy - docelowo set służyć ma do grania przez MWS. Ale jeśli zapotrzebowanie na takie karciątka będą duże, to pomyślimy coś już teraz o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi