Bucior Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Gdzie moge sciagnac dodatek do GM do wgrywania modow do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ehe, czegoś takiego nie ma jeśli dobrze mi wiadomo a skrypt do "wgrywania modów" możesz sobie sam napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jemu chodzi o pliki *.mod chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Czy tak, czy tak to i tak można sobie to samemu zrobić (google.pl) :P Zresztą chyba mam gdzieś dlla tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tymon to możesz pomóc ?Napiszesz mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jeśli dam radę to oczywiście ale wiedz że sam możesz poszukać w internecie (google.pl) czegoś na ten temat. EDIT Ranma mnie wyręczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=24108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ranma_man bede sobie to teraz powoli tlumaczyl bo nie znam jeszcze tak angielskiego ale dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W skrócie jest to dll do otwarzania muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi