sfinkss Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Szukam jakiegoś przedstawienia na zakończenie 3 klasy gimnazjum, nie ma to być jakieś drętwe 'coś' tylko smieszne itd... o scenariusz biega, ma się rozumieć;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 może dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 a co tu dokładniej? scenariusz jakiegoś smiesznego, nie nudnego i drętwego(!) przedstawienia na koniec 3 gim., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie masz pomysłu, to trzeba było się nie zgłaszać. Bo w g***o się wkopałeś i internet raczej ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 nie ze zgłąszałem się, tylko po prostu chcemy im cos przygotować, a samemu to mozemy to do ** śmierci i jeszcze dalej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Cóż, najlepsze rozwiązanie to napisać samemu. U mnie w klasie piszemy własny scenariusz przedstawienia i będzie najlepiej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 My robiliśmy w podstawówce taki wielki telewizor i program TV był o szkole :) Ale to już może nie bawić, to było 9 lat temu :P A u mojego brata rozdanie oscarów nauczycielskich w dziwnych kategoriach (np. Bożyszcze Nastolatek dla faceta WF, Najszbszych butów dużego Holu dla babki od WOSu etc.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 My robiliśmy w podstawówce taki wielki telewizor O.O Zazdroszczę umiejętności! Jestem w gimnazjum, a nie umiem zrobić telewizora! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Był tylko przedni panel TV i miał coś koło 120 cali. Za to obraz Full HD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 9 lat temu? A ja myślałem, że polska jest zacofana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Czy dodałem, że obraz był 3d, nie było ekranu, a wszystko w TV działo się między naszą atrapą TV a ścianą sali gimnastycznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 jeden mój kolega wpadł pijany na rozdanie świadectw XDD wszyscy szydzili no tylko nasza wychowawczyni jakaś niezadowolona była ale ty pewnie nie masz skończonych 18 lat więc pomysł odpada no chyba że kiblowałeś na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 nie no^^ ma się rozumieć, ja- II gim, no i 14 (rocznikowo 15) latek, nie kiblowałem;p a jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Wymyśl jakiś wierszyk, bądź napisz do mnie na GG, ja coś wymyślę mniej więcej takie coś Nasza pani fajna jest No i ciuchy ma The Best ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wierszyk to trochę za mało jak na przedstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi