Marek154 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 napiszcie jak zrobic ze potwor ma pasek zycia na dnim i gdy go atakuje stworem traci zycie agdy straci zycie pasek znika i pojawia sie efekt??? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Dałem ci to w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek154 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ,,napisałem ci w innym temacie",ale chyba jak zadaje znów takie pytanie to znaczy ze nierozumiem!!!!!!! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Programowanie nie jest dla Ciebie. Zajmij się czymś innym np. zgłębiaj wiedzę o "chakingu" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Dżizys https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=11988 Tu masz praktycznie wszystko co potrzeba tylko musisz pokombinować, a jak nie dasz rady to radzę Ci zostawić GM-a. @Snake buehehe znowu się zaczyna :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 napisałem ci w innym temacie",ale chyba jak zadaje znów takie pytanie to znaczy ze nierozumiem!!!!!!! cool.gif AAARGHH!!! mam taką chęć ci nawrzucać,bo nie wytrzymuje,zaśmiecasz to forum,wchodzi ktoś na nie iw wychodzi bo mówi że same n00By się tu kręcą..gdyby nie admini... :boxed: i jeszcze ta głupia emotka " B) " robisz cwaniaka bo nie umiesz?? zajmij się czymś innym,plax! EDIT: Zajmij się czymś innym np. zgłębiaj wiedzę o "chakingu" ;D najlepiej...a później tylko nas nie schakuj... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Marek154: Lepiej weź się za coś prostrzszego np robienie na drutach, a nie to też jest zbyt trudne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 AAARGHH!!! mam taką chęć ci nawrzucać,bo nie wytrzymuje,zaśmiecasz to forum,wchodzi ktoś na nie iw wychodzi bo mówi że same n00By się tu kręcą..gdyby nie admini... :boxed: i jeszcze ta głupia emotka " B) " robisz cwaniaka bo nie umiesz?? zajmij się czymś innym,plax! EDIT: najlepiej...a później tylko nas nie schakuj... :lol: Nie schakuj?? Przecież mu i tak się to nie uda. Sam widziałem nie jeden temat o tym. Wystarczy poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 to była ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 oo, na drutach to ja nie umiem ^^ ale rację macie, jak ktoś jest 'taki' (nie obrażam oczywiscie, stwierdzam fakt) no to po jakiego ... brać sie za robienie gier? to jest zajęcie na minutę i nie takie zeby o kazde małe g.... sie pytać po kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnes666 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A ja proponuje piekny dzial kursow GML-a. Jak juz skonczysz to pogadamy... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi