Exigo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Przykładzik fajny, tylko niestety nie opisany :( , z racji tego iż jestem noob'ek, nie wiem o co biega w połowie kodu... - a mam się z tego czegoś nauczyć... 3.4/5. ;) PS: Można by zrobić inny efekt... że deszcz będzie padał od środka, na kosmiczym tle... taki super-napęd-międzygwiezdny powstanie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Hmm...Mam taki problem.;-) Mam dużą mapę (2500x2500) i chcę by ten deszcz "jeździł" wraz z kamerą(tj.ludzikiem), bo jak na razie to widać go tylko na obrzeżach mapy. ;) P.s.Sam już główkowałem,ale nie wygłówkowałem. Domyślam się jednak,że będzie to związane ze scriptem i z viewsami. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Widziałem już coś takiego podobnego, ale bez zmieniania intensywności (bodajże na GameCave). Fajny przykład, może kiedyś wykorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 P.s.Sam już główkowałem,ale nie wygłówkowałem. Domyślam się jednak,że będzie to związane ze scriptem i z viewsami. tongue.gif Przerabiałem już to jednemu w temacie, poszukaj. a mam się z tego czegoś nauczyć... No ale czego ja mam cię tam uczyć? T zwykłe tablice -> podstawy. To nie jest przykład który ma czegoś uczyć, on tylko prezentuje efekt którego możesz użyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Hmm...Mam taki problem.;-) Mam dużą mapę (2500x2500) i chcę by ten deszcz "jeździł" wraz z kamerą(tj.ludzikiem), bo jak na razie to widać go tylko na obrzeżach mapy. ;) P.s.Sam już główkowałem,ale nie wygłówkowałem. Domyślam się jednak,że będzie to związane ze scriptem i z viewsami. :jezor: No to dobrze się domyśliłeś. Zmień parametry na viewsowe i będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No to dobrze się domyśliłeś. Zmień parametry na viewsowe i będzie działać. Spok,już wiedziałem,ale i tak thx. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deus Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Można powiedzieć wszystko, tylko nie to, że jest kiepski ;p Naprawdę fantastyczny przykład 5/5 bez zbędnej paplaniny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi