M@TIZ Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Kto umie zrobić dwa paski życia (mój i stwora)? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @UP: Nie spamij... @TOPIC: Użyj funkcji draw_healthbar, przy czym w jednym pasku użyj gracz.hp/gracz.maxhp*100, a w drugim potwor.hp/potwor.maxhp*100. Możesz też osobno rysować życie w każdym potworku używając po prostu hp/maxhp*100. Jeżeli jednak używasz jakiegoś kontrolera użyj tego, co podałem powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tutaj masz przykład oddzielnych pasków życia dla różnych obiektów. Stworzony przez Marka.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 o matko jakie to stare i denne xP free to use :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 "Wolne dla nas"? :P Chyba free to use :P Tak żeby nie śmiecić, mówię: wystarczy w każdym objekcie w drawie dodać draw_healthbar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi