gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Tytół : Kalan Gatunek : Platformówka ( zręcznościówka ) Fabuła : W grze Kalan nie chodzi tylko o przejście 3 leveli tylko też o zebranie hoddogów , bez zebrani wszystkich hoddogów tez można przejść , ale gdy sie je zbierze nabywa się zręczności . Są 3 levele i jeden etap treningu . Dowload : http://www.speedyshare.com/884426367.html Rozmira : 2,21 MB Autorzy : Programowanie: JA Fabuła: JA Grafika: JA Muzyka: JA Do godziny 23:00 masz czas na dodanie screenshotów z gry. Jeżeli tego nie zrobisz, skończy się to warnem. Marmot Godzina 12:00 kolejnego dnia i screenshotów dalej nie ma. Warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Gdzie screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A gdzie SCREENY? chyba sa za to warny... @UP Luksor szybszy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Przerobiony przykład z tą samą grafiką, dodałeś tylko kilka obiektów. Poza tym w pomocy piszesz że poruszamy się klawiszami W,A,D, a w rzeczywistości są to strzałki. 2 to chyba za dużo ale dam, niech ci będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 było u mnie na wsad musiałem mój drugi przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 WTF? Przeróbka przykładu, dupne sterowanie... Nie powiem nic. Za brak screenów -1 do oceny. Ocena: 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 U mnie nie działa sterowanie :angry:. Nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 boże co za chłam dawno czegoś takiego nie widziałem skąd to wziąłeś ??? :P 1/5 bo grafika mnie rozwaliła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Już ktoś kiedyś mądrze pisał: "Nie wrzucajcie byle gówna tylko najpierw uczcie się a potem wrzucajcie dobre, ukończone gry" (znaczy to było trochę inaczej ale w tym stylu) Aż żal mi to oceniać i komentować bo mógłbyś się zniechęcić do tworzenia.... Tym bardziej że podobno to jest przerobiony przykład. <_< E: BTW to chyba w "Demach gier i programów" powinno być, bo 3 plansze przy tego typu grach to trochę nie specjalnie. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi