Thobby Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 W mojej grze, jak chce zrestartować rooma, gra strasznie się laguje i trzeba z 10 razy escape'a nacisnąć i dopiero sie wyłącza. Nie miał ktoś podobnego problemu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Spytałeś to odpowiedział. A co do tematu to albo za słaby komp, za bardzo zapchana gra, jest wiele możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 za słaby komp?? :D na gre z GM?? xD gra zapchana tez nie jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Pewnie przez twoją grę.Bo mi jakoś moją grę nie przycina, a kompa mam słabego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jak chcesz to daj lilnka to testne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 na gre z GM?? xD Przeciętna gra z GM zżera kompa bardziej niż jakaś inna nawet w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @UP Dokładnie. GM ma z lekka rypnięty silnik. Ja w np. 'Spartan' Propaganji jeszcze nie pograłem bo mi komp muli przy włączaniu... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 GM ma z lekka rypnięty silnik. Nie ma zrypniętego, tylko GM nie kompiluje skryptów ( Delphi ), tylko wszystkie je wala do EXE'ka ( Dlatego pusty projekt GMa waży >1MB ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 W mojej grze, jak chce zrestartować rooma, gra strasznie się laguje i trzeba z 10 razy escape'a nacisnąć i dopiero sie wyłącza. Czy ty wiesz co to są lagi? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Lagi to są w grach ONLINE. Do problemu: to niemożliwe, skoro gra nie jest zapchana, żeby się zacinała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Lagi to są w grach MMORPG. A, czyli już na przykład w FPS'ach online nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi