lenin Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 tak ale nie dziła , czyli rom1 tu jest menu ? W GM'ie Tam gdzie tworzysz roomy sprawdź sobie który to jest room i podaj jego nazwe......... FUCK To w nawiasie ma być nazwą rooma do którego chcesz przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 room_goto() to jest funkcja a nie nazwa room'a ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 może jest jakiś przykład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jest pełno, wystarczy poszukać na forum. =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 I spróbuj jeszcze raz zapytac o ten room_goto(); :/ Lepiej juz chyba sie nie da wytlumaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jaki jestem głupi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest : zły przykład if (keyboard_check_pressed(vk_escape)) {room_goto(menu)}; dobry if (keyboard_check_pressed(vk_escape)) {room_goto(Menu)}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Przykład do tego?! Daj spokój, Stwórz sobie drugiego rooma i nazwij go 'roomek' Dalej wbij w evencie step postaci którą grasz GML if (keyboard_check_pressed(vk_escape)) room_goto(roomek) włala E: to temat do zamknięcia jak myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jest dobrze ale nie rozumiesz ze rom sie nazywał Menu a ja napisałem if (keyboard_check_pressed(vk_escape)) {room_goto(menu)}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 I? Chodzi Ci o wielką literę? To chyba nie ma znaczenia o ile dobrze wiem? @Down To pisz zawsze małymi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 właśnie że ma jest teraz dobrze ja jak zmienię na małe to jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ach no bo to przez to ze tak go nazwałeś Menu, a nie menu. tyle. Na przyszłość radę na to zwracać uwagę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 a nie możesz wrzucić na uploader gmclanu?? wchodzisz na gmclan.org klikasz na folder podpisany uploader potem klikasz przejdź do swojego katalogu i wklejasz tam swój plik z grą edit: sorki nie zauważyłem że problem rozwiązany ale na przyszłość wklejaj na uploader a nie 100 postów leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi