LolikZabijaka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Stary Testament, Księga Lolika 6:3,2: ;) hehehehehe Ranmus to ci się udało :D :D :D aż się popłakałem ze śmiechu :D :D Tymon: dzięki za wskazówki i będę się do nich stosował a jeśli chodzi o tych "zniszczonych" to chodzi mi o tych którzy zostali totalnie nawyzywani i na upokarzani przez innych użytkowników w końcu odeszli ale ja się nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No tak, ale jednak mieszanie z błotem czyjejś pracy jest elementem krytyki i warto się do tego przyzwyczaić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jesli myslisz , ze jestes 'przesladowany' 'ponizany' czy cos w tym stylu to sie mylisz . Poprostu pomysl sam , jakbys pomogl komus , podal jakis skrypt , a ten ktos podpisal sie pod to , ze to on zrobil. To , ze ktos powie co mysli np o Twojej grze czy cos , i mu sie nie podoba , to ma do tego prawo. Zamiezczasz cos , musisz sie pogodzic , ze jednym sie spodoba , drugim nie. Musisz przyjmowac krytyke a nie od razu sie bulwersowac jak jakies rozpieszczone dziecko ( oczywiscie nie mowie , ze nim jestes . Daje tylko taki przyklad ) Pozdro. rzeczywiście nie jestem rozpieszczony, przeciwnie życie mnie nie oszczędzało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ehh to życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Na twoim miejscu bym się lepiej pouczył gml-a i stworzył dopiero coś porządnego i umieszczał na forum... I czy to że ktoś kiedyś miał ciężko ma znaczyć że teraz się może zachowywać jak chce? Nie... A tak po za tym to zmień te kolory pasków w sygnie bo strasznie jadą po oczach.. >,,> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 rzeczywiście nie jestem rozpieszczony, przeciwnie życie mnie nie oszczędzało Mnie też życie nie oszczędza (i to netowe [gdy palnę głupotę, dam głupią grę lub zacznę dyskusję, którą przegrywam z kretesem], i to rzeczywiste [w szkole, oczywiście]), ale ja się nad tym nie użalam i idę dalej. Zaczynałem tworzenie gier prawie jak ty, ale ja jednak nie podpisywałem się pod cudzym dziełem, a o tych, którzy mi pomogli, zawsze wspominałem. Dlatego ty lepiej zamknij ten temat, a później wszyscy o tym zapomną. No i daj jakąś dobrą grę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mnie też życie nie oszczędza (i to netowe [gdy palnę głupotę, dam głupią grę lub zacznę dyskusję, którą przegrywam z kretesem], i to rzeczywiste [w szkole, oczywiście]), ale ja się nad tym nie użalam i idę dalej. Zaczynałem tworzenie gier prawie jak ty, ale ja jednak nie podpisywałem się pod cudzym dziełem, a o tych, którzy mi pomogli, zawsze wspominałem. Dlatego ty lepiej zamknij ten temat, a później wszyscy o tym zapomną. No i daj jakąś dobrą grę. :P boże ale to śmieszne nie chodzi mi o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi