fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witajcie! Zmiany: - Poprawiony Autorun CD (możliwość uruchomienia instalatora bez ruszania mc) - Wiele poprawionych bugów - Nowe Wine 0.9.60 Tytuł: PowerXware 2.1 Free Gatunek: Interpreter Winapi Opis: Jak sama nazwa wskazuje, jest to interpreter winapi, oparty na Wine, oczywiście dodanych jest wiele zmian, co widać powyżej Download: Free: http://www.sendspace.com/file/1wi1bi Rozmiar pliku: Instalator 40MB Autorzy: Programowanie: Fervi Fabuła: Fervi Grafika: Fervi Muzyka: Śmiech na sali, nie ma smile2.gif aby za bardzo nie spowalniać programu ScreenShoty: PowerXware GUI http://img84.imageshack.us/my.php?image=powerxwarepl3.png Fervi grający w Jazz JackRabbita 2 SWF ;] http://img84.imageshack.us/my.php?image=powerxware1ls8.png Fervi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No i mieli rację - wyszło wine, to i fervi nową wersję odwalił. Zrób mi kanapke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 - Poprawiony Autorun CD (możliwość uruchomienia instalatora bez ruszania mc) - Wiele poprawionych bugów - Nowe Wine 0.9.60 Jak sama nazwa wskazuje, jest to interpreter winapi, oparty na Wine, oczywiście dodanych jest wiele zmian, co widać powyżej Ty to nazywasz wiele zmian?? :boxed: To jest po prostu śmieć bazujący na Wine, ale ulepszony ;) 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Przecież pisałem, że zrobię o.O Wystarczy przeczytać temat ... Zresztą z 2 tygodnie temu wyszło wine, a ja teraz zrobiłem PowerXware ... Fervi @UP Skoro 2/5 dajesz dla PowerXware, to dla Wine 2/5 czy 1/5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 @UP Skoro 2/5 dajesz dla PowerXware, to dla Wine 2/5 czy 1/5? Dla Wine dałbym 4/5 bo przynajmniej nie przerobione od jakiegoś innego narzędzia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Skoro 2/5 dajesz dla PowerXware, to dla Wine 2/5 czy 1/5? Pewnie 47/5 by dał. Masz za duże ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Skoro 2/5 dajesz dla PowerXware, to dla Wine 2/5 czy 1/5? Ale PowerXware to śmieć. A Wine porządna, użyteczna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To cededze dałbyś 3/5 i crossowi pewnie też, bo to przerobione Wine ... Mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A mnie drażni jedna rzecz. Jak sama nazwa wskazuje, jest to interpreter winapi, oparty na WineTo nie jest żaden interpreter oparty na Wine, tylko po prostu Wine z dorobionym manu. Tak w skrócie. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Fervi podziwiam Twój upór - wszyscy mówią na gmclanie iż powerxware to gówno, a Ty dalej z uporem maniaka informujesz tutaj o nowym wydaniu tego szajsu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 czyli jest oparty na wine... CTC3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To cededze dałbyś 3/5 i crossowi pewnie też, bo to przerobione Wine ... Mam rację? Tak. A teraz idź do mamy i się pochwal spostrzeżeniami. Temat PowerXware był chyba już dawno zakończony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kolejna wersja, kolejny śmieć... mógłbyś specyfikować jakie bugi poprawiłeś? I czy to coś ma w sobie oprócz Wine z jakimś kiepskim motywem graficznym? Fervi, nie poniżaj się. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 czyli jest oparty na wine...Wydaje mi się, że nie do końca rozumiesz pojęcie "oparty na". Jeślibyś wziął źródła Wine, dodał coś od siebie, rozbudował znacząco program, to owszem - wtedy masz PowerXware, które jest interpreterem na bazie Wine. A tak to zwyczajnie wciskasz nam Wine w jakiejś tam zrobionej przez Ciebie otoczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 CtC Ściągnij PowerXware CVS i porównaj z Wine ... Fervi @owyn Albo ja jestem głupi, albo zdań nie umiesz stworzyć ... do tej pory nie rozumiem co napisałeś w 2 zdaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Naprawdę, jesteś mistrzem, fervi! PałerEksŁer... ROX! 1/5 Btw, oczywiście ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Oooo.. nasz spamer przyszedł, i po co?? Było lepiej bez ciebie @Offtopic Na pewno projektu nie przerwe, nie ma mowy ;p A wręcz przeciwnie, bedę rozpowszechniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Fervi: Więc cofnij się do podstawówki i naucz się czytania ze zrozumieniem. Pytałem się czy Twoje dzieło ma coś oprócz Wine i kiepskiego motywu graficznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 $HOME/PowerXware/usr/lib/scripts przeglądnij sobie $HOME/PowerXware/usr/lib/explorer to też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A wręcz przeciwnie, bedę rozpowszechniał Aids także będziesz rozpowszechniał? Cudnie. Ja pierwszy, zaklepuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 FacePack Cudownie ... Tylko my tu gadamy o PowerXware, a nie o AIDS, jak masz takie problemy to google.pl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 1/5 - Beznadziejne, masa błędów, zawiesza czasem Ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 FacePack Paczka twarzy? To pewnie ta twoja nakładka na linuxowe Potato Guy z nowymi mordkami? Będę czekać z niecierpliwością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 @Ranma Masa błędów? To znaczy gdzie? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem, nie pamiętam już, bo jak zobaczyłem, że linuks ma takie uber fajowe programy jak PowerXware, to szybko wywaliłem ten system z twardego dysku i wróciłem do windowsa xp, gdzie nie wyskakują mi żadne błędy. Trochę niedorobiony ten linuks. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No jasne ... Jeśli chcesz mnie rozbawić, że w Wingrozie nie ma błędów to ci nie wyszło, bo ja to wiem od początku ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 eśli chcesz mnie rozbawić, że w Wingrozie nie ma błędów to ci nie wyszło, bo ja to wiem od początku ... lol. Z tego zdania wynika iż uważasz że w Windowsie nie ma błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A co to ta Wingroza? Jakaś marna podróbka zacnego systemu Microsoft Windows XP? update: Dobra nieważne fervi, chciałem sprawdzić tylko jak zareagujesz gdy ktoś napisze jakieś na linuksa. Standardowo - odwrócenie kota ogonem i zmiana tematu na windowsa. ;) lol. Z tego zdania wynika iż uważasz że w Windowsie nie ma błędów.No fervi wreszcie chyba przejrzał na oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No tak, jak miałem tutaj Windowsa 2000, to 2/3 ramu szło na system, i gdzie tu logika? Na linuxie idzie tylko 50MB ramu na system, a mam tylko 384 Ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Taa .... Zamknijcie sprzed oczu ferviego ten temat ,bo aż rzygam na niego . 1/5 ,bo to Wine z dorobionym stylem ala Win3.1 ,i z błędami od Wine. Na pewno nikt tego nie ściągnął ,bo wszyscy na P-Xware plują ;p. btw. off-topujecie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi