Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Przykład AI DWA RODZAJE :P https://gmclan.org/up2178_11_AI.html Taki prosty przykładzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Coś ci się działy pomyliły - przeniosłem. A co do przykładu - takie se nic, ale może i wielu by się przydało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 erm... sory ale nieprzydatne :confused: toz to raptem... 3 linijki kodu :P sorka ale nie bede ocenial bo nie chce ci zanizyc sredniej... :P wez sie lepiej za jakas gre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Coś ci się działy pomyliły - przeniosłem. Sory, coś mi się pomyliło za bardzo zamyślony jestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Wtf? 3 linijki :/ Słabe. Zrób coś lepszego wreszcie! 2/5 za chęci, następnym razem za taki kod 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Śmiesz chodzenie do losowego punktu czy losowanie sobie kierunku nazywać sztuczną inteligencją?! Chyba Cię po****ło... Sztuczna inteligencja to coś w stylu przeciwnik chodzi, gdy Cię widzi - strzela do Ciebie, gdy go atakujesz i ma mało życia ucieka celem uleczenia się czy woła po posiłki. To NIE jest sztuczna inteligencja, chociażby najprostsza. To jest zwykłe losowanie sobie kierunku chodzenia. Oczywiście 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 --->SLABE<--- przeciez jak juz to wczesniej inni powiedzieli to NIE jest AI :/ no ale za chec pomocy 2/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Marne ponieważ to nie jest AI tylko 3 linijki kodu :angry:. Myślisz, że AI to losowanie kierunku? Zrób prawdziwe AI a nie jakiś szit :confused: 2/5 za chęci :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kocham to! Po prostu kocham ;D Jedna osoba coś napisze a reszta pisze słowo w słowo to samo, żeby tylko napisać tego posta... M@ti powiedział o 3 linijkach i już Harvester i TuxMan też o tym powtórzyli. Ja napisałem, że to nie jest AI. Efekt? Domek i TuxMan też musieli to powiedzieć... I po co to robicie? Za to też powinno się wlepiać warny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Czasami ktoś nie przyjmie krytyki, jeśli widzi tylko jedną 'zbulwersowaną' osobę i zwyczajnie ją uzna za błąd statystyczny ;]. Jeśli kilka userów powtórzy to samo przez cały temat, to... pewnie ten ktoś też nie przyjmie krytyki (cześć, Fervi :)), chociaż ponoć wiara czyni cuda ;). A przykład po prostu słaby jak barszcz i żadne poprawki go nie ulepszą; trzeba by po prostu zmienić aż cały skrypt, ale to chyba jest zbyt czasochłonne ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 'Aż cały skrypt' opiera się na alarmie losującym kierunek lub pozycję, do której ma iść strzałka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie przyda się. Przynajmniej mi, ale komuś.. może tak.Słaby przykład 1.5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zważywszy na to, że oceny są bardzo słabe, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi