propaganja Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Prosiłem o opinie a nikt nie napial swoich odczuc ;] http://www.gmclan.org/up993_4_intro.html intro do tripa, rysowane klatka po klatce, roboty bylo sporo a technika dla mnie nowa, dlatego proste pytanko. Jak wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ja oglądałem i jest bardzo dobre nie powiem co i jak bo warto ściągnąć i wyrazić swoją opinie,ciekawa kompozycja,ciekawe jak cutscenki i outro,ściągajcie i piszcie komentarze,3 razy oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 swietne, naprawde swietne, zwlaszcza ta mysza z palcem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Intro jest bardzo fajne... czuć taką grozę gdy się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Desing powala :P Nie wiem jak innym ale mi się to bardzo rzuciło w oczy. Ale ogólnie spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie no fajne! tylko ten rozmiar 10 MB spakowane :B xD ale fajne warto było ściągnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Propa. naprawdę sie postarałeś. Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Desing powala :P Nie wiem jak innym ale mi się to bardzo rzuciło w oczy. Ale ogólnie spoko :) ajj fakt, czyli są już 2 orty do poprawienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 s*x, s*x, s*x super :D kurde propa w czym robisz grafy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 wypasione! po prostu respekt! klatka po klatce....846547154154365413216548515641564564/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kurde propa w czym robisz grafy? corel photoshop czy tam photopaint (zawsze mi sie myli). w przypadku tego intra tylko corel, i gm do sklejania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Powiem tak: ŚREDNIE. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 :blink: ostro swietna robota :thumbsup: trzymaj tak dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie no fajne! tylko ten rozmiar 10 MB spakowane :B xD ale fajne warto było ściągnąć :D gdyby ważyło 2 mb, byłoby do dupy :-I jak robić to z rozmachem :D Powiem tak: ŚREDNIE. Dziękuję za uwagę. aj aj. ważne że nie dno. Ogólnie jak na mnie to troche za bardzo to statyczne, ale że koncepcja taka że to tylko jakieś przebłyski z późnieszych akcji - to chyba może zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 super :thumbsup: jak Ci to się chciało robić :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 super :thumbsup: jak Ci to się chciało robić :D :D heh chcialo sie bo dobra gra musi miec intro, a pozatym zrobienie intra przy zrobieniu gry to jak puścić bąka do zesrania sie w gacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Damn, niezłe, scena, gdzie na podłodze czy gdzie tam jest rozlana krew trochę suksi, ale tego ryjka co wyskoczył na początku nawet się przestraszyłem. Aha, muzyka średnio pasuje, za mało mroczna (muzyka Ludziksa kiedykolwiek gdzieś pasowała? ; d). to jak puścić bąka do zesrania sie w gacie Dopiero co jadłem obiad >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Znalazłem buga :D ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Alarm Event for alarm 0 for object reload: File does not exist. Ale intro fajniutkie nawet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Czasami krew wygląda jak grube czerwone kreski narysowane w paincie, mogło by być troszkę szybsze, i szkoda ze aż 10 mb, po za tym świetne i mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 @TuxMan: No, u mnie też są bugi... ;x @topic: Ogólnie intro niezłe, ale uważam propa, że stać Cię na więcej... ;x Jakbym miał oceniać to dałbym 4/5... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 bugi są jak sie intro konczy. w koncu to tylko wycinek z demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Heh spoko intro, ale mam to samo co TuxMan i Solmis ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 wiele nie tracisz. błąd wyskakuje bodajże w ostatnim stepie intra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ech. Po prostu kolejna genialna produkcja Propy^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Hmmm no trochę nie mój styl, znowu przewaga flaków nad treścią. Ale jeżeliby patrzeć pod tym kątem to wzorowe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 przewaga flaków nad treścią Moim zdaniem to właśnie flaki były treścią =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Hmmm no trochę nie mój styl, znowu przewaga flaków nad treścią. Ale jeżeliby patrzeć pod tym kątem to wzorowe ;D tzn treść żółądkowa ;) nie chcialem tu jakos fabuly doklejać, w końcu to taki przebłysk tylko. w horrorze czasem lepiej zbyt wiele nie zdradzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Muzyka - Kosmos Reszta - Średnio wypadła. Ale ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 propa, bo potem spac nie bede :P ocena 5/5 bo mi sie strasznie spodobalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi