Krzy100f Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tytuł: KLOKS Gatunek: Zręcznościowa( CTC ) Opis: Twoim zadaniem jest trafić kursorem w biały klocek, nie inny. ok.30 lvl . Wersja 1.0, do następnej wersji: lepsza grafika, więcej lvl, więcej dodatków, inna muzyka(jest się co czepiać) i wiele więcej ... Download: PLIK Rozmiar pliku: Prawie 1MB Autorzy: Programowanie: Krzy100f Fabuła: Krzy100f Grafika: Krzy100f Muzyka: Krzy100f Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nawet zabawne, niezbyt wyrafinowane ale ciekawe pomysly.... niestety nadal catch the clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Fajna gierka... oczywiście jeśli "ulepszysz grę"-tak jak napisałeś.... będzie 4.5 ale na razie masz 3.5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 WoW dzisiaj jakiś nawał gier mamy xDDD właśnie przeszedłem nawet spoko gierka, ale przydała by się lepsza grafika i muzyka 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Coś nie tak, gdy utworze exe nie działa, a w gm działa.. Dokładnie chodzi o informacje że przeszłeś gre, dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a naczym polega ta "informacja, że przeszedłeś grę" ??? Jest w nowym room'ie, czy jak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 1 na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dzięki za zachęte... Poprostu jest nowy room, i utworzyłem object , dałem klocek z message do "START ROOM", oraz klocek z high score i restart game, i się nie uruchamia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 2 - popraw! CTC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 2 - popraw! CTC... Popieram. Wprost to jest przeróbka CTC :angry: 1/5. Nie dawaj takich nooberskich gier bo się niedobrze robi :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Przeszedłem całą, taka sobie, daję 3/5. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Też przeszedłem całą! 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 2/5 Nie masz ochoty odstawienia komputera po zagraniu. To już coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Od czegoś trzeba zacząć. Ja uważam, że takie produkcje są warte pokazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 CTC , co to jest prosze nie pisać skrutów .. :blink: Ja nie zgapiałem, poprostu włączyłem GM i robiłem, zero kopiowania gotowców, wszystko zrobione z moich znajomości o Gm (czyli narazie mało)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 CTC = Catch The Clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 fajne 4/5 mnie tam się podoba :D ponieważ jest to pomysłowy projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 CTC = Catch The Clown Tłumaczenie: Złap klauna :D (jakbyś nie znał dobrze angielskiego (do Krzy100f'a ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Z tłumaczeniem nie mam problemu, tylko skrótu nie znałem ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 CTC= pierwsza gra 90% userów tego forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 gra sie bardzo przyjemnie mimo wkurzajacej ( z czasem muzy), nie wiem dlaczego niektorzy daja 1 ale sa ze nie maja racji takie gierki zasluguja na conajmniej 3 lub 4 na 5. djae 3/5 w fulla z checia zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nawet fajne, nie przypomina mi to CTC, ogólnie dobrze wykonane, popracuj nad grafiką i lepszą muzyką, to będzie nawet grywalna gierka :) Na razie daję 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi