baca Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tytuł: Font Creator Gatunek: Program graficzny Opis: Żeby zapisać tekst zrobiony z obrazka należy najpierw ustawić parametry textu(oprucz koloru i cienia wrzystkie kolory muszą być takie same) następnie wcisnąć P wybrać obrazek, nacisnąć t wpisać text i nakońcu spacje żeby zapisać do pliku. Download: http://gamemaker.cba.pl/ Rozmiar pliku: 1.14mb Autorzy: Programowanie:Mateusz Bacławski Fabuła: Mateusz Bacławski Grafika: Mateusz Bacławski Muzyka: brak Screeny: http://gamemaker.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Skrajnie bezużyteczne. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 czasami może się przydać poniewarz tworzy kod gml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 WUT? Mam dobry humor i dostaniesz 2/5... Po za bezużytecznością gra ma zj*bany interface oraz dużo bugów... :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 poniewarz tworzy kod gml To sam mi grę napisze? =D IMO, program jest tak bezużyteczny jak instalator do Windowsa Ziomalka...2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 słabe.. prawie bez uzyteczne. Heh jakby pisało za mnie gre (rolft) to moze i bylo by fajne ale narazie jest do bardzo słabe. Nie będe ocieniac chociaz ocene mozecie wywnioskowac po recku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Lol, na co to komu? Miało mi zrobić czcionkę i nigdzie jej nie ma, kod GML wygenerowany przez ten program ma błąd! Wszystko ustawia się wciskając klawisze na klawiaturze co jest niezbyt przyjemne. Totalnie nieprzydatny! 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 oj baca,baca...ostatnio robisz gry tylko na ilość a nie na jakość 1/5 bo po co to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Więcej prac poświęciłeś na ikon niż na program 1/5, po co to komu? Dwunasty wers, trenu ósmego, Jana Kochanowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 mam zły humor bo byłem dzisiaj u dentysty ale zlituję się 1/5 PS.dlaczego nieraz tekst jest to Polsku a raz po Angielsku :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Mając to i Photoshopa na kompie, wybrałbym jednak Gimpa bo prościej zrobić niektóre rzeczy. I jest przydatniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Bezużyteczne :boxed: 2/5 za przyjemny interfejs :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi