aaaaaa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam mam kilka pytań dotyczących RPG z widokie z ukosa 1.Jak zrobić że jak bohater jest przed jakimś objektem (tzn niżej) to wtedy objekt jest za nim tak jakby depth był większy a jak bohater jest za objektem to depth jest mniejszy 2.Jest jakaś stronka z grafikamie do RPG prosze o linka tylko że mi chodzi o takie duże grafiki jak np w almorze ( potrzebuje budynków bohaterów wrogów itd w jednym stylu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9552 ten mój przykład to pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 depth = -y; ? nie wiem dawno nie kodowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Baca ten przykład nie działa chyba jakiś z ły format gmk. czy coś ! podaj jak to zrobić albo nowy :) a ta stronka ze spritami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 zobacz na angielsko jenzycznej ztronie ja tam znalazłem sprity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 no tak ale mi chodzi o twój przykład możesz go zapisać w innym formacie ? jeśli nie to napisz kod PROSZE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Baca ten przykład nie działa chyba jakiś z ły format gmk. czy coś ! podaj jak to zrobić albo nowy Cóż za problem? Wgraj GM7.0. Jeśli masz legala, nie będziesz mieć problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To nie trzeba płacić drugi raz za klucz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Nie, nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 @Up: Tiaa?? Ja mam legala, przekonvertowalem kiedys klucz z gm6.1 na gm7 i ostatnio chcialem odpalic gm7 a tu nic. Wiesz moze czemu sie tak dzieje, hmm? O.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 PsichiX, ale z Ciebie piiiiirrraaaattttt!!! http://tsukuru.pl/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wiesz moze czemu sie tak dzieje, hmm? O.O Też tak mam po wczorajszej reinstalce systemu, to pewnie przez ten internetowy system rejestracji - 3 razy użyty klucz i ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi