Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Gra by fajna była gdyby było słychać głos osoby, np.ivona, expresivo itp ... Fajna? Syntezatory mowy to najgorsze co może być ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dokładnie lepiej samemu nagrać edit. ciezkie sterowanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pierwszy rysunek jak z edytora Generaly ... masz racje zrobiłem w nim te drogi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Fajna gra :thumbsup: 4/5 Szkoda że tak mało misji :( Ale sterowanie jest ok ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no ale łatwiej zrobić te manewry na żywo niż w grze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja nawet nie ruszyłem tej maszyny a normalnie to potrafie pijany dojechać środkiem ulicy do celu :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Fajna gierka - 4 gwiazdki, Jak będzie pełna wersja to będzie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Sterowanie.. do kitu, nie umiem ruszyć auta. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ech... włączasz silnik na E (przytrzymaj chwilę). Potem trzymasz sprzęgło X i zmieniasz biegi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie wiem czy to w ogóle kogoś interesuje ale nie mogę prowadzić więcej prac nad tą grą, a od nowa nie mam siły żeby ją tworzyć... Miałem nieplanowanego formata (awaria dysku) i utraciłem wszystkie dane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Szkoda bo fajnie sie czasami grało , szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 mam pomysł: a gdybyś tak sobie ją zdekompilował tą grę nie musiałbyś tworzyć od początku (nie wiem jak daleko byłeś już w pracach od wrzucenia dema, ani czy czasem nie używasz jakiegoś anti-decompilatora. Chciałbym aby ta gra się rozwijała, bo widzę tu ogromny potencjał (ach to sterowanie... xd) Edit: Na szybko ściągnąłem sobie GMDecompiler (ze strony yoyogames, nie bij!) i lol udało się. Jak chcesz mogę ci przesłać plik gm'a, zanim poczuję się winny i go usunę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Może być szkoda że tylko 2 plansze ja bym dał jakiś odgłos silnika no i popraw muzyczkę odpalania silnika bo jak nawet jest odpalony to da się wcisnąć e i słychać jak włącza się silnik. Grafika: 3/5 Grywalność: 5/5 Klimat: 2/5 (mogłeś dodać jakąś fajną muzykę w tle trzymającą w napięciu.) Ogólnie: 10/15~3/5 Plusy: +Dobry symulator jazdy +Ciężkie lecz wciągające poziomy +Dobra grafika samochodów Minusy: -Brak muzyki -wkurzające jest to że jak nawet minimalnie przekroczysz białą linie to oblewasz egzamin Dodaj jeszcze wolną jazdę ze znakami światłami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wreszcie przeszedłem! Dobrze że zrobiłeś te zapisy, bo nigdy bym sobie nie poradził :P Gra bardzo fajna, jednak dopiero po kilku minutach załapałem o co chodzi. Grafika samochodów- rewelacja. Jakbyś jeszcze tylko zmienił grafikę trawy (ten wypełniony seledyn jakoś mi nie pasuje). No to teraz złe rzeczy. W drugim etapie, nie do końca widać napisu instruktora (musiałem spojrzeć z bliska na monitor żeby zobaczyć[gram przy zgaszonym świetle :P]). Drugim mankamentem są niezróżnicowane etapy. No cóż, ja czekam na nowszą wersję, mam nadzieję że jeszcze lepszą. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Szkoda, że nie kontynuujesz projektu, zapowiadało się ciekawie :P I znalazłem błąd (w zasadzie 2): - dlaczego można włączyć światła mijania bez zapłonu? :P - samochód można odpalić nawet wtedy gdy jest odpalony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dla entuzjastów tego projektu mam dobrą wiadomość, kolega Slax znalazł na dysku moją prace i mi właśnie ją wysłał. Oznajmiam uroczyście że prace nad projektem wznowione. Wszystkie błędy wymienione wyżej poprawie, i to co was irytuje czyli mała ilość poziomów, będzie więcej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Szkoda, że nie kontynuujesz projektu, zapowiadało się ciekawie :P I znalazłem błąd (w zasadzie 2): - dlaczego można włączyć światła mijania bez zapłonu? :P - samochód można odpalić nawet wtedy gdy jest odpalony :) W niektórych samochodach można włączyć światła mijania bez zapłonu. :) Gra zapowiada się ciekawie, przetestuje dokładniej to dam znać. Co do grafiki, jeśli ma to być symulator to grafika nie jest najważniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Gra ciekawa muszę przyznac, ale na początku taka nijaka. Trzeba się do niej przyzwyczaic. 3,7/5. Mógbyś zrobic też coś takiego, że po samym rozpoczęciu zadanie, wyświetla się tabelka w wniej co trzeba zrobic :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 No przecież jest coś na tej zasadzie... U góry twarz egzaminatora i z boku treść zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 PLUSY +grafika +levele +muzzza +zgrywalne Minusy -prawe nie da sie leveli przejść ogólnie 4\5 Oszukałem tą gre! Bo inaczej sie nie dało he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 W następnej wersji nie oszukasz.. :) hehe zrobię tak żeby nie było takiej możliwości. A co do minusa za trudność gry, moim zdaniem to jest plus a nie minus. Ale twój wybór heh:) Wolałbyś włączyć grę i przejść w 5minut i odstawić, czy włączyć pomęczyć się nad poszczególnymi lewelami, i żeby gra Cię wciągnęła? edit: 222post :) fajna liczba ... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Sterowanie.. do kitu, nie umiem ruszyć auta. :blink: Szkoda słów na takich jak ty... Może sterowanie nie "do kitu" tylko jest w miarę realne i nie możesz sobie z nim poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi