J@ERO Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ściągnąłem przykład ze zmianą gracza z gmclan.org ale po zastosowaniu swego hera (jest ich dwóch) w grze odtwarza się animacja a chciał bym ją zatrzymać żeby nie mrugało mi hera tylko wybierał. Tu moja gra: https://gmclan.org/up2580_11_game.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 image_speed = 0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ERO Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Znowu coś, jak zrobię to image 0 to w grze mam innego hera niż chciałem wybrać jest ciągle ten pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 image_index = numer klatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ERO Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 image_index = numer klatki... Może weź moją gre i popraw to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wybor_postaci.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Może weź moją gre i popraw to co?Po pierwsze nikt nie ma takiego obowiązku, to Twój problem. Po drugie zapoznaj się z tym. Ra3l, Ty też lepiej przeczytaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ERO Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Znowu coś innego: hero ,,wtapia się'' w wall poprostu nurkuje do niego. Link: gamer.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 daj mu maske zrób grawitacje taką jak to z faq i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi