Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Jeżeli ktoś chce zobaczyć ostatnie demo Farmera Frana w wersji Game Maker http://gnysek.wow.net.pl/files/ff_last.rar Zalecam zapoznać się z readme.txt bo nie wyłączycie gry. W menu można otwierać drzwi do stodoły spacją - taki sekret. Projekt Farmer Fran zostaje zawieszony na czas niokreślony, ale na Game Makerze już go robić nie będę. Chciałbym wykonać go tak jak marzyłem od początku w pełnym 3d - ze rozległym światem, z lasem, jeziorem i takimi tam. W związku z tym premiera gry przesuwa się na 2006 rok, a jeżeli jakiś zapaleniec chciałby ze mną współpracować - jestem otwarty na tę propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Za dużo to tam nie ma, a ruchy ludzika są fatalne jak i jego sterowanie. Myśle, że nowa wersja będzie lepsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Źródło byś udostępnił :P Ja bym z chęcią nad nim popracował ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja bym chętnie mógł współpracować nad projektem, ale mam dużo swoich więc czasu będe miał za mało. Ale giera w tej wersji troche nie za dobrze, ale dobrze jest. Powodzenia w tworzeniu nowej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi