fervi (Skovv) Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witajcie! Oczekiwana chwila, ciągle przedłużana ... nadeszła ... New PowerXware is now made! ;] Oczywiście wprowadziłem wiele zmian a konkretnie: - Poprawione Błędy - Fajny graficzny instalator (Jeśli nie masz graficznego możesz zainstalować w tekstowym) - Installer ma Mac Skina - Więcej Skryptów I wiele, wiele innych ... Tytuł: PowerXware 2.0 Free Gatunek: Interpreter Winapi Opis: Jak sama nazwa wskazuje, jest to interpreter winapi, oparty na Wine, oczywiście dodanych jest wiele zmian, co widać powyżej Download: Free: http://www.sendspace.com/file/slqrr8 Rozmiar pliku: Instalator 50MB Autorzy: Programowanie: Fervi Fabuła: Fervi Grafika: Fervi Muzyka: Śmiech na sali, nie ma ;) aby za bardzo nie spowalniać programu ScreenShoty: PowerXware GUI http://img84.imageshack.us/my.php?image=powerxwarepl3.png Fervi grający w Jazz JackRabbita 2 SWF ;] http://img84.imageshack.us/my.php?image=powerxware1ls8.png Fervi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 cytuję: " oczywiście dodanych jest wiele zmian, co widać powyżej" Jeśli 4 zmiany to jest wiele to.. żal blix? Napisał byś jakiegoś loga zmian a nie takie nic wciskasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mógłbyś sprawdzić, a nie komentować, to co ja napisałem? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To co mam komentować jak nie to co ty napisałeś 0,,o ? Pliki z zmianami w kolejnych wersjach powinny być w temacie. A tego nie odpalę bo to instalka, dużo waży i jestem na windows-ie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Chciałem, ale widać w ostrzeżeniach dostałem warna za double-post, więc zakładam nowe No to się ciesz, bo po rozpakowaniu zajmuje ponad 100MB To tylko na Linux ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 "Chciałem, ale widać w ostrzeżeniach dostałem warna za double-post" Wiesz do czego i jak się używa edycji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiesz co powiem tobie? Jakoś gier twoich nie widziałem ... A tak pozatym http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?sea...acitko=Szukanie Tylko trzeba zatwierdzić przez modka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiesz co powiem tobie? Jakoś gier twoich nie widziałem ... A CO MAJĄ JAKIEŚ GRY DO FUNKCJI EDYCJI NA FORUM?! Postuj wtedy, kiedy update będzie bardzo duży. Kosmetyczne zmiany nie zrobią na nikim wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witajcie! Oczekiwana chwila, ciągle przedłużana ... nadeszła ... New PowerXware is now made! ;] Oczywiście wprowadziłem wiele zmian a konkretnie: - Poprawione Błędy - Fajny graficzny instalator (Jeśli nie masz graficznego możesz zainstalować w tekstowym) - Installer ma Mac Skina - Więcej Skryptów I wiele, wiele innych ... Tytuł: PowerXware 2.0 Free Gatunek: Interpreter Winapi Opis: Jak sama nazwa wskazuje, jest to interpreter winapi, oparty na Wine, oczywiście dodanych jest wiele zmian, co widać powyżej Download: Free: http://www.sendspace.com/file/slqrr8 Rozmiar pliku: Instalator 50MB Autorzy: Programowanie: Fervi Fabuła: Fervi Grafika: Fervi Muzyka: Śmiech na sali, nie ma ;) aby za bardzo nie spowalniać programu ScreenShoty: PowerXware GUI http://img84.imageshack.us/my.php?image=powerxwarepl3.png Fervi grający w Jazz JackRabbita 2 SWF ;] http://img84.imageshack.us/my.php?image=powerxware1ls8.png Fervi ;] <paskudny offtop> Zgodnie ze screenem powerxwarepl3.png wychodzi na to że siedzisz cały czas na roocie ;p </paskudny offtop> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ty fervi może to offtop ale ta technologia jest zacofana i śmierdzi trollem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Gorsze niż Mario. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 gorsze niż Crysis 1/5 z drugiej strony lepsze niż tokyo hotel więc się 5/5 należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Gorsze niż Mario. 1/5 OMG! To ty nie lubisz Mario??? :boxed: Ale program git. 5/5 :thumbsup: Czyli jak zwykle PowerXware is good ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 OMG! To ty nie lubisz Mario??? :boxed: Taka jest prawda - nikt nie lubi Mario. Ci wszyscy nintendoboye są opłaceni przez Nintendo, alby sprawiali wrażenie że mario jest popularne. Fervi, weź daj spokój z takimi programami. WineTools oferuje dużo lepsze możliwości jeśli chodzi o obsługę Winiaka. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 WineTools jest lepsze od CrossOver Office i Games, ale używasz tego ... Bo jest popularne to znaczy, że lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Taka jest prawda - nikt nie lubi Mario. Ci wszyscy nintendoboye są opłaceni przez Nintendo, alby sprawiali wrażenie że mario jest popularne. Yay! Już jutro ma mi przyjść kolejne 500$ za granie w Mario! Yase! Fervi: Przestań robić to cholerne PowerXware, bo od tego rzygać mi się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 To dziala :boxed: Idea moze i fajna ale obsluga skopana :( Jak wlaczylem DosBox to nie dal sie wylaczyc ... EDIT: Hahahahaha! Menu w GMie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 WineTools jest lepsze od CrossOver Office i Games, ale używasz tego ... Bo jest popularne to znaczy, że lepsze? A gdzie ja napisałem że WineTools jest popularne? Zresztą, Wine jest bezpłatny, a CrossOvera czy Cedegi kraść nie będę. Cedega nie działała mi zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 @adam014 Hahahahaha! Menu w GMie laugh.gif Wiele rzeczy w Cedega i CrossOver było robione w Wingrozie, tzn. zrobili to jak dla Wingrozy @Jaklub Fervi: Przestań robić to cholerne PowerXware, bo od tego rzygać mi się chce. To rzygaj, mi to nie przeszkadza ;] Teraz będę robił paczuszki RPM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 @fervi: Ale tu o szybkosc chodzi.Napewno nie pisali tego w GM tylko w C++ lub Delphi a w najgorszym wypadku w VisualBasic ale to i tak szybciej wychodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 To rzygaj, mi to nie przeszkadza ;] Będę rzygać, ale prosto na twój program i nikt go nie ruszy. :] Po prostu daję ci do zrozumienia, że niewielu będzie go używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 @Offtopic Jak chcecie, aby był lepszy to proszę, chętnie przyjmę waszą pomoc (współpracę) @adam014 Myślisz, że to ogólnie wolne jest? Jak mi na takim szrocie wyciąga FPS 20 ;] 766 MHz; 384 Ram; 16 Graficzna ;] Teraz przeniosą GM na Linuxa, to będzie jeszcze szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 @fervi: I myslisz ze to szybko? Na 500Mhz powinno 30/30 FPS isc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Myślisz, że to ogólnie wolne jest? Jak mi na takim szrocie wyciąga FPS 20 ;] 766 MHz; 384 Ram; 16 Graficzna ;] LOL! Uważasz że to szybko? Powinien na tym wyciągać max bez problemu, inaczej nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mi się przyda dodatkowa para rąk do pracy Jak chcesz to pokaż co potrafisz ;] Może pomożesz w dobrych skryptach ;] Fervi @YODA LOL! Uważasz że to szybko? Powinien na tym wyciągać max bez problemu, inaczej nie ma sensu. Jak tak bardzo ci się nie podoba taka prędkośc proszę CVS kompilować, wyciągnie więcej, bo zbędne usługi nie będą działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co do Extensions to po co instalowac takie oprogramowanie skoro jest za free: Office = Open Office Winamp=XMMS /amaroK Mozilla Firefox jest dostepna na linuxa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 PowerXware ma uruchamiać Wingrozowe Programy na linuxa, a nie informować o odpowiednikach takich programów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 PowerXware ma uruchamiać Wingrozowe Programy na linuxa, a nie informować o odpowiednikach takich programów Jak dla mnie to z koziej dupy zrobiona nakładka na Wine, a nie normalny program do uruchamiania windowsowatych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to z koziej dupy zrobiona nakładka na Wine, a nie normalny program do uruchamiania windowsowatych. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tak samo jak Cedega i CrossOver Oni sprzedają swoje nakładki na Wine np. CrossOver jest oparty na Wine 0.9.34 I niczym się nie różni od Wine, tylko ma ulepszenia, takie mniej więcej jak moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi