Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Moja "koleżanka" ma niedługo urodziny i pomyślałem że zrobę dla niej jakiś programik/gierkę w GM bo też lubi sobie popykać :D Lubi gry logiczne (jak prawie każda baba ;) ) a ja nie mam żadnego pomysłu na temat gry. Może ktoś mi pomoże?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 1. Zacznij myśleć. Nazwa tematu "Pomoooocyyy !!!" dużo mówi człowiekowi. 2. Gra logiczna = coś nie logicznego ? :] 3. Coś prostego typu przesuwanie bloków, pacman itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tak jak tymon mówił , przesuwanie bloków tylko że zamiast bloków np. twoja głowa. Najlepiej abyś logiczną gre zrobił w 3d. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Wiesz jeśli jest to taka prawdziwa koleżanka to obojętnie co zrobisz. Przyjmnie to co dasz i podziękuje za to. Byle żeby gra miała jakiś sens ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nio a robił ktoś kiedyś przesuwanie bloków w 3D? :blink: Co konkretniej - FPP z blokami w 3D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ja zrobiłem labirynt 3D z edytorem (miał to być prezęt na urodziny Pietrusa) ;) Wszystko się na 2D opierało a w 3D to tylko grafika obiektów była robiona więc wiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Też Zrobiłem edytor labiryntu w 2d z Playem w 3d ale jakoś tego programiku jako prezent nie widze :P A do przesuwania bloków potrzebne by było jakieś urozmaicenie... Na zrobienie tej gierki mam 15 dni także chciałbym zabłysnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Chodzi ci o jakieś efekty graficzne czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Efekty sam wymyśle. Bardziej chodzi mi o temat, coś oryginalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hehe, jak chesz coś orginalnego to niestety kolego musisz sam wymyślić ;) Większość osób z forum jak na coś wpadnie ciekawego to stara się to samemu zrealizować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 :D Nio i myśle... Już prawie tydzień i nic :] Nie wiem jak zadowolić tą kobiete... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 O ja cię kręce to nie możesz jej jakoś podejść i wyciągnąć od niej co by chciała ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tymon, chcesz z nią pogadać?? :lol: Jest za bardzo dociekliwa... Nie da rady... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Daj GG :D A najlepiej to twoje bo raczej nie będziemy gadać tak na forum ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ach, zeby ludzie nie narzekali, ze trudne, to bym sie bardzo chetnie dzielil swoimi pomyslami, bo wpadam czasami na (imho) genialne, tylko ze ani ja, ani nikt inny nie ma checi ich realizowac :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Bo są za trudne do realizacji i wymagają 2 miesięcy pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A co ja poradze, ze jak wpadne na genialny pomysl, to on jest trudny w realizacji? Skonczyly sie czasy tetrisa i pacmana, kiedy w tydzien mozna bylo napisac swiatowy hit :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 No z tym tetrisem to nie wiem. Mi się by nie chciało czegoś takiego robić :P Weź sam coś kiedyś napisz a nie innych męczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 EEEE, ja bym zrobił grę w której chodzi o to aby wymyslić jej tytuł. Typowo logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hahahaha!! Dobra, dzieki, mam juz pomysl i niekoniecznie taki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja zrobiłem labirynt 3D z edytorem (miał to być prezęt na urodziny Pietrusa) ;)Niektórzy to mają pomysły... ^^ :P A co do giery: zrób takie coś a'la Incredible Machine czy jak to tam sie pisało... Nie to samo, ale coś na wzór tej giery... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi