Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Kto chce się ze mną pojedynkować ? Pixel-art, albo gry consolowe w C++? Edytowane: A, i termin zakończenia 06.06.6666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja mogę w pixel art ?? ale nie wiem czy dożyje do zakończenia... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Warna mu za to to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A na czym by to polegało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sory, pomyliłem się - data zakończenia 06.06 tego roku... ;] Ziomalek, to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Moge :D ?? co ? 06.06 ?? TAK DłUGO!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Hmm... Jak za długo, to może 2 dni? Duży pixel-art... ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Gdzie jest szablon? Jeśli nie zobaczę go do 20:30, warn i zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Myślę, że i tak temat pójdzie do zamknięcia. Czyzu nie wydaje się traktować tego poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pojedynkują się: Ja ,Ty Temat: Twoja stara (do wyboru) Zasady - Gra nie może być plagiatem, oprócz mnie - Nie mów warn, bo w morde!!111111 Zakończenie: Ustal Ocenia/ją: Bęndzie ankieta - allllllll!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Maximal dlaczego daleś mi warna przecież post był na temat. -_- topic: mogę stanąć do walki! arghhaa!!! xD Widać inaczej rozumiemy pojęcie "na temat". =) Maximal Przepraszam cię bardzo ale "A, i termin zakończenia 06.06.6666" wydało mi się głupie więc żeby wyrazić swoją opinie napisałem posta który był podobnie głupi... >.< Se Zychu. O ale masz zajebongo kolorek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 JA CHCEM SIE Z TOBOM PODEJDNYKOWAC BYLE SZYPCIUTKO BO MNIE MAMA DO USZKA WYGONI. Wszystkich wrażliwych na kalekie posty z góry przepraszam, i wyrażam sprzeciw przeciwko tworzeniu gier o czyjejś starej. Może jednak pixart, to bym się skusił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi