Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tytuł: Heed Manic Gatunek: Przygodówka Opis: Gra jest na wzór takiego Mesjasza,który wykonuje misje. Download:Heed Manic Rozmiar pliku: 1MB i 19 KB Autorzy: Programowanie: Muximan i troszke Dark Maximal Fabuła: Muximan Grafika: Muximan Muzyka: Muximan Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Jest wiecej plansz nie tylko tyle jakie sa na screenach Jest to moja pierwsza gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Wygrałem grę i tak trochę nie zajarzyłem o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Głupia gra, grafika głupia. 2/5 za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gra jest na wzór takiego Mesjasza Bu, myślałem widocznie o innym Mesjaszu... Swoją drogą, jest jakaś gra osadzona w Jerozolimie? Mocno wymęczone 2/5 za "drzewa polane krwią" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fajna gra! Fabuła: 4/5 Grafika: 1/5 Grywalność 5/5 :D Czyli 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 3/5 PS.może to keczup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 xD to jest krew ale dla innych moze byc tez keczup:P niedlugo bedzie next wersja z new misjami i new grafa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 2/5 za "złoty wur" i "szukam Henrego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ta grafika jest tragiczna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 "Aby dostać pozwolenie musisz je znaleźć" Już biegnę. 1/5. OMG, cóż to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Bezsens .O co chodzi ? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Paskudna grafika, ale przynajmniej twoja :) Gierka słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 daje 5/5 EDIT: nie sory błąd chciałem powiedzieć 5/5 EDIT2: dobra mam błąd ale sami wiecie o co chodzi (2/5) lolska gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi