Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Pojedynkują się: Davka VS Ziomalek1996 Temat: Wirtualny System Operacyjny Zasady -Gra musi byc zgodna z tematem -Grafika musi byc swoja poza tapeta na pulpice Zakończenie: 19.04.08 22:00 Ocenia/ją: Bedzie sonda - Wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Na pewno ty wygrasz :) . Bo jak Ziomalek udostępnił KomeX'a z 99.9% bugów to raczej tobie życzę powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Na pewno ty wygrasz :) . Bo jak Ziomalek udostępnił KomeX'a z 99.9% bugów to raczej tobie życzę powodzenia ;) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Heh, ja udostępniam PowerX'a bez bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Lol - co za temat. Może ściągniecie VirtualBoxa i odpalicie na nim normalny system, będzie mniej zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Hmm... Co będzie następne? Sonique vs. Nikas? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 lol ale rotfla walnąłem hahah >.< dobry temat..... zcrmvgbdlmpkwztyrmuijhewpoq! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Oho.... zapowiada się prawdziwy pojedynek. Kobiety i dzieci do domów, reszta niech szykuje kamerę i worek foliowy dla pokonanego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Oho.... zapowiada się prawdziwy pojedynek. Kobiety i dzieci do domów, reszta niech szykuje kamerę i worek foliowy dla pokonanego! najlepiej 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nic ciekawego.Z tych systemów nikt napewno nie będzie korzystał bo po co obciążać kompa :P BTW: Następny pojedynek: Grela vs Ingen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nikt nie wygra, bo nikt nie bedzie głosował A może Yoda vs. Tymon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nic ciekawego.Z tych systemów nikt napewno nie będzie korzystał bo po co obciążać kompa :P No napewno przeciez to tylko Symulacja Systemu a nie sam System Z tego co wiem XP robilo okolo 900 osob i robili go rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wirtualny system operacyjny to taki na QEMU itp.? Fervi PS. Podaj jeszcze nazwę swojego Kernela xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 BTW: Następny pojedynek: Grela vs Ingen ciekawe.... BTW: NEXT round: TeeGee vs Gnysek to by mogło być ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Tia, już to widzę, jak TeeGee i Gnysek mają czas i ochotę bawić się w jakiś taki pierdółkowaty konkurs ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Dopisz, żeby nie oddawać prac w instalce. :) Ciekaw jestem, kto wygra. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 wiem że nie będzie takiego pojedynku ale pomyśl jakie "konkurencje" dla Windowsa by zrobili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Konkurencje? Oni chcą zrobić "nakładkę" Tam może będziesz miał 4 programy na krzyż Najlepiej jakby zgłosiło się z 20 osób i podzielić na 2 grupy i niech coś robią, ja np. mógłbym się zająć "Kernelem" xD (nie w sensie dosłownym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 A może by tak pojedynek na to, kto zrobi gorszego klona catch the clowna? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 W sumie walka jest trochę... bezsensu? To jest pseudo-system i nikt nie będzie tego oceniał na serio. ;) Nie no, ale enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 może następnie murdalow vs Ingen Grela ? jak myślicie, a do tematu to śmieszą mnie takie systemy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nowy PowerX! Lepszy od KomeX! Nowe rzeczy: - 3 Muzyczki - 2 Gry - Zegar na dole coś ala XP - Ladniejsza grafika. (Wygładzanie krawędzi itp.) -------------------------------------------------------------- Opis: Nie ma instalki, myślę że ładniejsza grafika. Ale waga gry się powiększyła Bez spakowania 14,8 MB, Spakowana 13,8 MB. 3 Muzyczki autorów: David Byrne, Cilver (Remix), Feel. --------------------------------------------------------------- Poprawione Bugi : Internet nie chce się wyłączać : Poprawiony teraz się wyłącza. Przyciski informacje i autorzy otwierają te same informacje : Poprawiony teraz są tylko informacje. Screeny: Download PowerX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No no ja swoje jutro wypuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Moje jest lepsze xD http://www.gmclan.org/up2444_3_wingroza.html Ale pomyśleliście o legalności? Bo Ziomek chyba nie zabardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Moje jest lepsze xD http://www.gmclan.org/up2444_3_wingroza.html Haha usmialem sie lol :D swietne :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 @Ziomalek: LOL! Kurde jaki szajs - ale Saper roxi >D "Przegrałeś!". Lol piękne po prostu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 ... Długo się ściąga i w ogóle się wiesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Może obok moje dokumenty dajcie moje piwo? Fervi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ziolamek jak sie gra w labirynt? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ziolamek jak sie gra w labirynt? =o Oj chyba nie dokonczyl ej zeby zrobic ankiete do oceniania mam sie zglosic do Adminow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi