Maxius Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witajcie! Założyłem Otsa! Ci co grają w tibie mogą dołaczać. UWAGA : Accounts ja zakładam pszcie na GG: 5819750 ! Dalsze infomacje na GG. Exp - 10 skille - 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Po pierwsze nazwa juz chyba byla uzywana (juz ja slyszalem) zrob acc makera lub stronke. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No fajnie :D. Kolejny OTSik :D Zaraz się wpisuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tibia jest dla dzieci c= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wy chyba naprawdę nie macie w co grać. Jest dużo lepszych gier mmorpg płatnych (lineage 2,WoW) Gry darmowe (np.Runescape i Almora :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nie, inaczej -> w Tibię gra za dużo dzieci. Poza tym każdy MMORPG = nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 To po co Yoda robisz ChaosLanda? :P I polecam tak jak LoseKK Almorę i RuneScape'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zobaczyłem i co?? Nie działa :/ . Ziomalek powiadomił mnie że robi ACC Maker'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 To po co Yoda robisz ChaosLanda? tongue2.gif RAAAAWRRRR!!!! To nie mmorpg :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 RAAAAWRRRR!!!! To nie mmorpg To co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Chyba rpg. Rpg A MmoRPG ma taką różnice, że w Mmorpga da się grać przez neta a w rpg nie. Mmorpg = np.WoW Rpg = np.Tes IV Oblivion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ale o ile mi dobrze wiadomo ChaosLand jest nastawiony na multi i nie będzie single. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tzn. To będzie może zwykły MMO jak nie mmorpg? Albo gra typu.Niezidentyfikowany Produkt Autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zacytuję treść ze stronki ChaosLanda: ChaosLand is an action-multiplayer online game with elements of RPG, up to 10 players on map. Czyli najprawdopodobniej to będzie coś takiego jak miał być Darkosen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A już myślałem , że to będzie Massively-Multiplayer Online First Person Shooter :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Się chyba robi "lekki" off-top... Czyż nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zrobi accmakera? Może postawi jakiegoś A.A.C z internetu w dodatku jakąś dziurawą Swelie czy Avarians ACC ( AFS-CMS ) które można łatwo zatruć SQL Injecition i XSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Chyba rpg. Rpg A MmoRPG ma taką różnice, że w Mmorpga da się grać przez neta a w rpg nie. Omg, a wczytywałeś się w nazwę? To co? tongue2.gif Gra :D Zresztą, Nobody dobrze zacytował. Będzie to rpg akcji przez sieć. Będziemy rozwijać postać, ale gra polega głównie na walce pomiędzy graczami i innymi zmaganiami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ziomalek jak nie będziesz umiał zrobić acc makera to napisz do mnie.. a ty w ogóle masz zew ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 @UP: No jasne, jeszcze tylko ciebie zabrakło w tym temacie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi