Platyna Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Posuzkuje kogoś kto by zrobił pożądną muzykę do mojej gry o Crashu Bandicoot :P Jedyne co moge zaoferować w zamian to wzmienkę w Creditsach :P Wymagania: -Dużo wolnego czasu -Doświadczenie w tworzeniu muzyki Najlepiej ktoś kto dobrze zna i bardzo lubi Crasha Bandicoot aby dobrze oddać klimat tej gry tej świetnej serii:P Gra zostanie ukończona na 85% i odrazu mówię: W razie gdy porzucę projekt to nie będę nijak rekompensował muzykowi straconego czasu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ludzix robi zajefajne muzyczki do gier: http://tsukuru.pl/inne/boxwidget.html https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja proponuję najpierw zrobić grę przynajmniej w 90%, a dopiero potem pomyśleć o muzyce; mało osób skusi się na niepewny projekt ;]. Sama słowna deklaracja to za mało ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Yup, już parę razy się nacinałem, robiąc pełne soundtracki do gier, które nie zostały nigdy ukończone ;< Ale ten projekt wygląda bardziej na GM-ową pięciominutówkę, więc może ryzyko wcale nie jest takie duże ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja też dawno nic nie tworzyłem. Mogę się przydac xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Yup, już parę razy się nacinałem, robiąc pełne soundtracki do gier Hmm, ktoś musiał być niezłym frajerem, żeby naciągać Cię na pełne soundtracki >:((( O muzykę proś najlepiej, kiedy skończysz projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ludzix, co rozumiesz przez "GM-ową pięciominutówkę"? :P Przydało by mi się teraz kilka muzyczek by wydać pierwsze takie jakby demko-zapowiedź :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 "Pięciominutówka" to oczywiście gra, która powstaje w pięć minut/co pięć minut wychodzą nowe demka-zapowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I gracz wysiedzi przy niej 5 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I po pięciu minutach spadnie z krzesła. Jedyne co moge zaoferować w zamian to wzmienkę w Creditsach Niedługo powstaną tematy: "Poszukiwana dupa!"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I gracz wysiedzi przy niej 5 minut Raczej zrobi 5 czynności: 1. ściągnie 2. rozpakuje 3. uruchomi 4. wyłączy 5. usunie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No to wydaje mi się że to jednak nie bedzie taka pięciominutóka xD To miało być drugie i ostatnie demko-zapowiedź ale nawet jego nie bedzie jak nei bedzie dźwięku więc dalsze wieści chyba dopiero na pełnej wersji :P Jak narazie chyba 2 tygodnie siedze przy tym i chyba jeszcze coanjmniej miesiąc posiedzę i jak narazie dość wysokie oceny dostała gra mimo tego że opublikowałem berdzo ubogie "demko-zapowiedź" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wsadź se te tematy w dupę! >:< Coś na za dużo sobie pozwalasz. Zawieszenie konta na jeden dzień. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi