lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 to jest takie głupi, ze asz mi wstyd to pokazywac ale macie... e tam nie gadaj, mi się podoba ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 hahahahah niepotrzebnie akurat piłem...mam teraz mokre cd-action : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Siekiera Team presents: https://gmclan.org/uploader/3255/komkom2.gif kurde mam wene... Niezłe, normalnie świetne :thumbsup: EDIT: Zrobiłem komiks. Wiem, że sucharek, ale to mój pierwszy B) (poza tymi robionymi w budzie na infie) ;) https://gmclan.org/uploader/2791/yoda_dead.jpg Rzeczywiście, Yoda to dziecko WOWa =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 (poza tymi robionymi w budzie na infie) smile2.gifprzecież wakacje są x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 przecież wakacje są x_X Ale w roku szkolnym właśnie robiłem komiksy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 TuxMan zemrzyj proszę ;=/ WoW to nie tabia. Komiks bez komentarza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nieudana przeróbka komiksu Yoha :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 https://gmclan.org/uploader/2791/yoda_dead.jpg WTF. Rzeczywiście, Yoda to dziecko WOWa =D Na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? Bo inni tak napisali nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nieudana przeróbka komiksu Yoha :| Nie przerabiałem komiksu :P Heh, po prostu brak idealnego pomysłu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 https://gmclan.org/uploader/2791/yoda_dead.jpg Co to k.rwa jest? To sie nawet nie nadaje do galerii tresci. Boze... prosze jakiegos moda zeby to wyrzucił plax. Synku jak masz cos takiego robic to w.pierdalaj. Rzeczywiście, Yoda to dziecko WOWa =D Ja wez nie p*erdol. Nie wiesz o co chodzi i wbijasz sie w polowie rozmowy i cos p*erdolisz. Czytasz co pisza inni i nawet nie wiedzac o co chodzi to sie z nimi zgadzasz. Jak masz takie pomysły na posty to w*pierdalaj. Nie przerabiałem komiksu tongue2.gif no ty go nie pzrerabiałeś. tylko z*ebałeś Heh, po prostu brak idealnego pomysłu smile2.gif jak nie masz pomyslu to wyp*erdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Yoho jak na mnie to komiks tux mana trzyma mniej wiecej rowny poziom z 2/3 komiksami w tym temacie, wiec nie wiem co wkręcasz ;-0 wez pierd***j 3 glebokie oddechy powinno byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Yoho jaki miły post ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 yoho jak na mnie to komiks tux mana trzyma mniej wiecej rowny poziom z 2/3 komiksami w tym temacie, wiec nie wiem co wkręcasz ;-0 No bez pzresady my tez nie mamy talentu takiego jak "ziomale" z galerii grafik ; D no ale bez pzresady, pzreciez u niego nawet nie widac co tam pisze. wez pierd***j 3 glebokie oddechy powinno byc lepiej racja, poniosło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 zależy od punktu widzenia, mnie 3/4 komiksow nie rozsmieszylo, normalne nie zawsze sie trafi. a wiadomo ze tuxman jest jaki jest ale tez nie lubie takiego wrzucania na ludzi dla zasady, tylko dlatego że cokolwiek powie heh. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 a wiadomo ze tuxman jest jaki jest ale tez nie lubie takiego wrzucania na ludzi dla zasady, tylko dlatego że cokolwiek powie heh. pozdro. nom ale tuxman jest bezbronny i nawet sie nie odezwie to sie aldnie po nim jeździ... dosyc wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 no ladnie, ale to jak z kobietami, posuniesz 50letnią suke dlatego że łatwo da dupy? :D bo ja jednak wole wyzwania, i śliczne 25 które myślą że nie są łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 no ladnie, ale to jak z kobietami, posuniesz 50letnią suke dlatego że łatwo da dupy? :D bo ja jednak wole wyzwania, i śliczne 25 które myślą że nie są łatwe Czemu żadna nie chce dać krasnoludowi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 no ladnie, ale to jak z kobietami, posuniesz 50letnią suke dlatego że łatwo da dupy? biggrin.gif bo ja jednak wole wyzwania, i śliczne 25 które myślą że nie są łatwe nie kumam. sorry jestem gupi i wogole wiec do mnie trza prosto i bardziej opisowo ; D 25 lat ble... stare... : D z reszta ja juz mam swoja jedna nie oddam, i nie zamienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A ja wrzucę film, bo to też treść, nie? :) Loal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 25 lat ble... stare... wut? Ja tam wolę takie od 'prokuratorskich' 14 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Siekiera Team presents:https://gmclan.org/uploader/3255/komkom3.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 flak: roflmaoloallolwtfl0alrofl "Spaliłeś mi obrazek!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 pierwszy komiks z (może) serii o pr0! 1.pr0-miłość http://www.gmclan.org/uploader/1486/pr0_mi_o__.png a najgorsze jest to,że tak jest na prawdę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 eeeeee...ummmmmmmmmmm... Chyba właśnie znaleźliśmy sobie kogoś lepszego niż Jodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 25 lat ble... stare... : D z reszta ja juz mam swoja jedna nie oddam, i nie zamienie :) taaa, ujechałaby Cie taka to byś mi racje przyznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Niektórzy wolą młodsze po prostu, np. takie jak w Twoim avatarze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Takie małe cuchną prokuratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 25 to najlepszy wiek. 30 tez sa fajne. poniżej 23 to juz trzeba miec faaarta zeby laska byla sensowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/pr0_mi_o__.png WTF. Ej idźta se gadać gdzie indziej - tu się daje prace ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 moar moar moar http://rapidshare.com/files/133830017/kruuffka.exe.html roflmaol0al pobieracie, otwieracie i spaja to sie nazywa "krowi placek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi