Platyna Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Buźka Nikasa "Zaraz, Zaraz" aż się upomina, żeby ją wyciąć i wklejać na tysiące for z własnymi, głupimi tekstami. Sądząc po drugim komiksie to raczej jest Grela, a nie Nikas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 korodzik ty, ty... :{ to jest przecież grela, ja jestem w komiksie w ciuchach cropa napalony na cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nikas Ty napaleńcu :3. A oto co znalazłem na pewnym devbloggu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie bawi mnie to. Ani trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie szanujesz naszych uczuć religijnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie szanujesz moich uczuć gnoju. :D Nawet dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dobre ;d Nie szanujesz naszych uczuć religijnych. i co ? wysadzisz nas w powietrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Taka forma przedstawienia postaci mającej większe znaczenie w naszej wierze nie podchodzi mi za bardzo. i co ? wysadzisz nas w powietrze? Kiedyś sam napisałeś, że gorszy cię komiks flaka z wulgaryzmami przypisanymi Jezusowi :P . Zresztą, tu nie o to chodzi nawet. Nie chce mi się kłócić. Jednych to bawi - innych nie. Dla mnie to naprawdę niesmaczne, mam prawo swoją opinię wyrazić :) . Czarne poczucie humoru może i jest fajne, jednak przed chwilą byłem na drodze krzyżowej i niezbyt mi taka scena podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 O nie /mehides Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jesus Christ Vampire Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ale że o co chodzi, bo rzadko odwiedzam 4chan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 To dobrze że rzadko odwiedzasz bo to nie z 4chana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A skund i co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 To dobrze że rzadko odwiedzasz bo to nie z 4chana. Z macrochana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Sądząc po drugim komiksie to raczej jest Grela, a nie Nikas ;) Wykorzystałem swój wehikuł czasu, aby zmienić historię i napisać Grela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Zagiąłeś czasoprzestrzeń chory po**bie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Taki glupi komiks. Probowalem flakowi cos wytlumaczyc aby mi pomogl w Guitar pro, ale ten i tak nie wiedzial o co chodzi, i se sam musialem znalesc. Wiem ze zle narysowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja zrobiłem flasza o koledze który z metala stoczył się na hip-hopera :C link do flasza trzeba poczekac az sie zaladuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nom, niezłe, śmieszne jak ten koleś się przewraca w połowie, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Kolega wygląda na szczęśliwego, dlaczego miałbyś go jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To pewnie przez te fajną dupkę : ) Podoba mi się kapelusik kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nie jechał bym go gdybym nie zobaczył że ma dzwonek z Hemp Gru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A jak Hemp Gru, to możesz go jechać ile wlezie. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to są ci od: PSY, JEANE SKURYSYNY CZAJĄ SIĘ ZA ROGIEM czy HAHAHAHHAUWUWUWUWUDEDEDEPEPEPEP o ile to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nie pamiętam, ale frajerzy konkretni. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Hemp Gru to są Ci co razem z Firmą wypromowali "Jestem Pedałem na 100%". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mówiłem że frajerzy konkretni. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czy HAHAHAHHAUWUWUWUWUDEDEDEPEPEPEP Pamiętam to, fajna piosnka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to są ci od: PSY, JEANE SKURYSYNY CZAJĄ SIĘ ZA ROGIEM czy HAHAHAHHAUWUWUWUWUDEDEDEPEPEPEP o ile to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi