Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Hahaha , świetne o niebo lepsze od Wojzax'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nom, to jest zajebyste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Boże, to przecież nie moje. Chodziło mi o to, że Wojzax plagiatował, a nie o to, żebyście się zachwycali. http://www.demland.info/dem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ale i tak fajne, w każdym razie wojzax - triple fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ej o co wam chodzi, praca którą dałem jest K-Basha (taki człenson z forum demlandu), jest ######ście kretyńska i śmieszy mnie zawsze. Was nie musi, ale to nie upoważnia was do pisania "LooL TrIplE FAiL, weeeś kolooo odbiij". Japan, rozbawiasz mnie zawsze. Poza tym polecam za przykładem flaka "Duże Ilości Naraz Psów" na demland.info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 W glaerii treści umieszczamy swoje treści, Wojzax. quadruple fail, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 właśnie, weeeś kolo odbij z tymi cudzymi treściami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 To gdzie mam umieszczać cudze treści? ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 W fajnych linkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Hejka, ziomki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dzień dobry , panie psorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Oto komiks od pana 4tk który sam bał się to wstawić i poprosił oto mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 cholero jedna, naruszasz prawa autorskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Sam chciałeś, żebym wrzucił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Genialne, brawa dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 "AHA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 uwaga pare bluzgów,no i sam komiks do górnolotnych nie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Na haju to rysowales : p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 nie, czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 nie, czemu? bo to najbardziej sensowny obrazek jaki tu widziałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ło, propa, to mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 komiksy propy są naj######stsze! https://gmclan.org/uploader/993/plakson2.jpg https://gmclan.org/uploader/993/plaksonooo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 łoo jaki oldschool ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 O nie. Jeden z tych komiksów to komiks o mnie :o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Właśnie ten jest najlepszy. I tekst o przeznaczeniu genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 JA tam o zjezdzie czytajac kiedys to lezalem na ziemil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ale to daawno, prawda? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 oj dawno, już kilka razy ktoś to przypominał co świadczy o genialności tych komiksów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Buźka Greli "Zaraz, Zaraz" aż się upomina, żeby ją wyciąć i wklejać na tysiące for z własnymi, głupimi tekstami. EDIT: Nie rozumiem, czemu mnie cytują i twierdzą, że napisałem "Nikas". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi