Slash (Pental) Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Boję się was :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 daj, nie dostaniesz bana :D a mnie zle wycieli wiec zrozumiem gdy bede drugi :C btw. pokaz swoja byla to zobaczymy moje gusta :D 1 1 1 3 1 od lewej do prawej :/ w skali od 1 do 10 nie licząc wklejonych murzynów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 koleżanka nie ma gustu, o :C xD btw. ją nam teraz pokaż, to my ocenimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 bo mnie i mojego błyszczącego oka tam nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 jako iż potrzebuję jej zezwolenia na umieszczenie zdjęcia w sieci i go nie otrzymałem to niestety. I tak pewnie dla "odegrania sie" dalibyście jej po 0 xd a ona zasługuje przynajmniej na 7 ale nie dał bym jej więcej niż 8. Nie zezwoliła na podanie zdjęcia ale mogę pokazać kogoś kto jest bardzo do niej podobny ^^ jak taką znajdę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie no lepiej nie dawaj, bo sądząc po ocenach (o ile to prawda), to pewnie jakaś parcha lecząca kompleksy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie no lepiej nie dawaj, bo sądząc po ocenach (o ile to prawda), to pewnie jakaś parcha lecząca kompleksy. :] tiu tiuuuu... ktoś tu nieźle się zdenerwował :D chyba popełniłem gmclanowe samobójstwo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nieee... ja serio uważam, że z dziewczyną musi być coś nie tak, skoro daje praktycznie wszystkim po jeden. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A ja uważam, że po prostu musicie popracować nad wyglądem ;p Może coś bardziej jak backstreet boys ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak lubisz gejowski styl to droga wolna, ale mnie do tego nie namawiaj. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wystarczy dobrze zagadać i nawet choćby było 1 to zrobisz 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wystarczy dobrze zagadać i nawet choćby było 1 to zrobisz 10 ja nie mówiłem o charakterze itd. Jak lubisz gejowski styl to droga wolna, ale mnie do tego nie namawiaj. ;) Nie Łukaszu, nie lubię "gejowskiego" stylu jak ty to ująłeś. Opanuj emocje, głęboki wdech, wydech... bo widzę, że nieźle Cię zakompleksiony człowieku (a wiem co mówię i nie próbuj tego negować) wkurzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale Pieter, o co Ci chodzi? Wyskoczyłeś jak Filip z konopii ze swoją jakąś tam eks oraz jej ocenami i myślałeś, że dostaniesz pokłony? :) Wiadome było, że nikt nie potraktuje tego poważnie, bo niby czemu? Nie znamy jej, a nawet nie wiemy czy ona w ogóle istnieje, więc tym bardziej pozwoliłem sobie na dygresję wobec jej osoby. Uważasz to za powód do kompleksów, bo się nie pogodziłem z tymi ocenami? No chyba żartujesz, tak jak z tą sugestią żebyśmy się wzięli za siebie, bo jak pamiętam twoje zdjęcia, to też pięknością nie grzeszyłeś. Jedyną osobą w tym momencie wykazującą kompleksy jesteś ty. ;) I wyluzuj trochę, bo moje wypowiedzi powinieneś potraktować żartobliwie i z przymróżeniem oka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja nie mówiłem o charakterze itd. ja też nie, bardziej o percepcji kobiet i to jaka jest owa percepcja zmienna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak lubisz gejowski styl to droga wolna, ale mnie do tego nie namawiaj. ;) Also - Filip z KONOPI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Also - Filip z KONOPI.Damn you! Also dobrze, że mi do koszulki nie dorobiłeś parę pasków. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No masz, zgasiłeś mnie totalnie... Nie jestem w stanie Ci udowodnić tego z racji tego, że moja "moc" w tym wątku została ukrócona przez właśnie moją byłą, która o dziwo odwiedza gmclan :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Myślę że wszyscy jesteście zakompleksieni w pewien sposób. Ja także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 kompleks piękności? eee edit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Stare dobre czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Hahah, dooobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 nie wiem, jakoś puenta (czy jak to tutaj zwał) mnie nie rozbawiła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Link (Uwaga Bo Są Przekleństwa i w ogóle +19) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Jakoś nie znalazłem tam nic śmiesznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Właśnie fhuy śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 nie, chuyowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 To była jedna z najgorszych treści w tym temacie Wojz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Wojzax, nieśmieszne, a tak poza tym: http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/106.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nowa jakość, więcej takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi