I am vader Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Chyba ci sie pomyliła galeria treści z gmclanowymi cytatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Chyba wam się pomyliła galeria treści z czatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Chyba ci sie pomyliła galeria treści z gmclanowymi cytatami Przypatrz się dokładnie. Gdzie widzisz tu GMClanowy cytat? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 To mi wyszło po bawieniu się Photoshop'em: http://img24.imageshack.us/img24/901/komorka.gif Miała być to komórka do mojej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Chyba pomyliłeś Galerię Treści z Galerą Grafik. Zdarza się, uwierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 suchar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Flaque, za dużo sie naoglądałeś Kuchni Pełnej Niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ile to robiłeś :P ? Przypomniała mi się moja rozmowa z kumplem... Idziesz do kościoła? Do kogo? Co ciekawe, taki sam tekst na kretyn.com jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Może nie jest to najodpowiedniejszy temat, ale pasuje mi chyba najlepiej :P Oto wiersz który napisałem z kumplem: Satyra Pana na Leśnego Dzbana Z samego rana Przyszedł Pan wyspany "Poproszę dzbana" "Dzban przygotowany" Pan przecież tutaj każdego dnia Leśny dzban opróżnia do dna Pan dzbana chwali: "Dobry, owocowy 0,9 w foli uderza do głowy bardzo często, codziennie mam na niego chęć" A ile kosztuje? Złotych jedno pięć Dziwią się rycerze i widać strach dam Pan już dzbana bierze "Sam mu radę dam!" A przecież wiadomo, ze od Bugu po Wartę Nie ma chyba nic co takiego kaca warte Już wyzerował Na podłodze leży Krzyczy na pachołka by po lekarza bieżył I tu widzimy, bo to bardzo proste Najlepiej w dzbana uderzyć pod mostem. P.S. Ostatnio miałem okazję napić się leśnego dzbana :P Bywały gorsze jabole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Rymy a a b b są dziecinne, dobrze, że przynajmniej na początku był zmienny rytm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witaj Bawołku Zenonku. jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Weź dodawaj do tych filmików napisy... Zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Post dodany przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Beznadziejne, szczerze mówiąc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Twoja sztuka znajduje się na rosstaju dróg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Popieram Pana z poprzednim postem, kompletna beznadzieja :) Nawet liczba sylab się nie zgadza, lol. Spróbuj se to zaśpiewać. Ed: No i widzisz... Japan przebił Cię jednym, krótkim, ale jakże treściwym tekstem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Potwierdzam, w przedszkolu takie rzeczy powinieneś wymyślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RNgiDnRc1x8 To jest lepsza przeróbka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Lepiej by jednak brzmialo: -Co pan taki zawieszony? -Windowsa Mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Przeróbka "Jak anioła głos"(Tylko kawałki przerobione): Mam bawoła głos , Kaczyński dostał w nos , polała się krew , Lech zdech. Na rosstaju dróg , stoi jego grób , okazało się , że miał krótszą nogę!.......... Już pod koniec dnia czuje flaszki dźwięk , upiłem się! Już pod koniec dnia czuje oddech twój , a on pachnie jak z poranka krowy gnój. xD okropne, nie zgadza się w ogóle z melodią, spróbuj to zaśpiewać. A sam tekst żałosny, na poziomie 4-5 klasy podstawówki, kiedy to dzieci rzeczywiście jarają się flaszkami, upiciem i krowim gnojem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kiedy to dzieci rzeczywiście jarają się flaszkami Flaszkami to się jarają niemowlaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Rydzyk i Kaczyński - przyjaciele od serca xDD z nudów zrobiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 I brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 I śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ktoś tu chyba popiera PiS i ojca dyrektora xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ktoś tu porównuje księdza i prezydenta naszego kraju do zbrodniarzy xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Polityka i Polityka sa bardzo smieszne xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi